Witam Kolegow. Ma ktos wiedze na temat jakiegos wielkiego sklepu z piwami w tym miescie. Wybieram sie tam z rodzina ,i chcialbym zakupic sobie wieksza ilosc piwa,moze nawet nie Czeskiego. Ktos potrafi pomoc,jakas ulica? Znalazlem PIVOVARSKY DUM Lipova 15. Dziekuje za pomoc.
Sklep w piwami w Pradze.Wielki:)
Collapse
X
-
Zwróć uwagę, że w poniedziałki i wtorki jest zamknięte. W środku można też napić się piwka z beczki - różne browary rotacyjnie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment