Witam.Pod koniec lipca będę przejeżdzał przez Połczyn Zdrój i poszukuję knajpki gdzie jest piwo z beczki z ww browaru.Może być także knajpka w Koszalinie ,Darłowie i okolicy.PZDR
Lany Połczyn
Collapse
X
-
Nie znajdziesz takiej knajpy ani na terenie Połczyna ani w nadmorskich kurortach. Przyczyna jest prosta browar nie rozlewa do beczek piwa. Zresztą będąc u nich nie dopatrzyłem się linii rozlewniczej do kegów. Na otarcie łez napiszę, że browar posiada sklepik firmowy 20m od bramy główej browaru, w którym to dostaniesz całą ofertę piwną browaru jak i również skromne gadżety (typu szklanka…) -
Podobno, podkreślam podobno, mają za dwa miesiące rozlewać do kegów, do tego ostatnio rozlewali tylko do puszek, ale mieli jeszcze zapasy butelek, choć w okolicach ciężko trafialne oprócz Brewerów Strongów.
W Połczynie kupić piwo z Połczyna to cud, oprócz firmowego, ale byliśmy w niedzielę i był z wiadomych przyczyn zamknięty.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Related Topics
Collapse
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-06, 14:16 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
10% alk.
w składzie grys browarniany (czyli zapewne kukurydza) i cukier czyli tniemy koszty.
Aromat - wyraźnie słodki, nuty olejku migdałowego (mi to kojarzy się też z makowcem)
Piana - niezbyt wysoka, rzadka, nietrwała, znika całkiem
Barwa - prawie czarna,...-
-
-
Dzień Dobry, przy okazji podróży nad Bałtyk wstąpiłem do wspaniałej Piwiarni Bumerang i uwierzyłem ich filmikowi https://m.facebook.com/1000247900828...1851821296454/ i żałuję.
Lubiłem...-
2023-08-01, 17:25 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment