Racibor w Katowicach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hmel
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.07
    • 43

Racibor w Katowicach

Można gdzieś dostać Racibora w Katowicach?
    Miałem iść na wojnę - poszedłem na piwo

Related Topics

Collapse

• Grawer
    Łódź. Gdzie kupię piwo Belhaven?
    Grawer
    Kolega od jakiegoś czasu wspomina jak bardzo mu Stout od Belhavena smakował i, że nigdzie nie może go dostać. Chciałem mu je więc znaleźć.

Wiem, że czasem pojawiają się promocje w Lidlu i wtedy można kupić to piwo, ale to jednorazowe akcje.

Dzwoniłem m.in. do...
    2021-11-15, 11:09
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • ART
    2023.12.02 - aktualizacja oprogramowania
    ART
    Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
    2023-12-03, 02:31
  • Kugoja
    Gdzie dostać Rolling Rock
    Kugoja
    Witajcie
    Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
    Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
    Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...
    2019-03-26, 10:55
  • e-prezes
    Pinta, Portermass Amburana
    e-prezes
    Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
    2025-01-19, 15:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...