Można gdzieś dostać Racibora w Katowicach?
Racibor w Katowicach
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Kolega od jakiegoś czasu wspomina jak bardzo mu Stout od Belhavena smakował i, że nigdzie nie może go dostać. Chciałem mu je więc znaleźć.
Wiem, że czasem pojawiają się promocje w Lidlu i wtedy można kupić to piwo, ale to jednorazowe akcje.
Dzwoniłem m.in. do...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Witajcie
Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
- Loading...
- Koniec listy.