Jako, że moja mama jedzie na wakacje do Świnoujścia, dostała ode mnie misje zakupu kilku ciekawych piw w pobliskim Ahlbeck, i w tym miejscu pojawia się moja prośba, czy któryś z forumowiczów ma namiary na jakiś ciekawy sklep z piwem ??
Sklep z dobrym wyborem piwa w Ahlbeck.
Collapse
X
-
W Ahlbecku są dwa getranki, ale według mnie słabo zaopatrzone, proponuję, aby twoja mama wybrała się do pobliskiego Heringsdorfu (3km od Alhbecku, bez trudu można dostać się tam busami jak i kolejką) można tam kupić w miejscowym browarze piwa (jasne, ciemne i pszeniczne) we flaszkach a ponad to na rogatkach miasteczka w kierunku Zinnowitz jest świetnie zaopatrzony getrank (bez trudu dostanie się tam piwo żytnie, kilka pszenic, ciemnych i jasnych piw, masówkę pomijam).
-
-
W Ahlbecku jest sieć SKY i jaki taki wybór.Od Świnoujścia jest jedna główna droga i po kilku kilometrach spokojnie tam się trafi, jest też Netto, ale generalnie nic ciekawego.Jest też browar restauracyjny.Coś się spokojnie trafi.Za tydzień będę w Świnoujściu na meczu, i być może zajrzę do tej malowniczej miejscowościLast edited by Pogoniarz; 2009-08-16, 17:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzina rogatkach miasteczka w kierunku Zinnowitz jest świetnie zaopatrzony getrank (bez trudu dostanie się tam piwo żytnie, kilka pszenic, ciemnych i jasnych piw, masówkę pomijam).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aMarcin Wyświetlenie odpowiedziA jak wygląda tam sprawa z cenami ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aMarcin Wyświetlenie odpowiedziChyba się wybiorę, bo jak widzę ceny normalne, a żytniego by się spróbowałoLast edited by abernacka; 2009-08-16, 21:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aMarcin Wyświetlenie odpowiedzi(...) albo chociaż mniej więcej gdzie jest
Comment
-
Comment