miejsca warte odwiedzenia w okolicy Glasgow, Edynburga i Liverpoolu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grzywiasty
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.10
    • 54

miejsca warte odwiedzenia w okolicy Glasgow, Edynburga i Liverpoolu

Jako, że we wrześniu będę miał okazję powłóczyć się nieco po Szkocji i kilka dni po Anglii proszę o informacje o miejscach wartych odwiedzenia (browary, minibrowary - najlepiej z możliwością zwiedzenia lub inne miłe lokale) w okolicach Glasgow, Edynburga lub ewentualnie Liverpoolu jeżeli wystarczy czasu
    Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

Oczywiście nie obiecuję, że je wszystkie odwiedzę, ale będę się starał.
    Pozdrawiam!
    Nie ma nic gorszego niż ciepłe piwo, nawet oziębła Niemka.

Related Topics

Collapse

• ART
    2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
    ART
    Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
    2024-09-03, 19:53
  • bastion
    Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
    bastion
    Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
    2024-06-11, 20:06
  • heckler
    Czechy, Ptení, Ptení 304, Minipivovar Šarovec
    heckler
    Niespełna 15 kilometrów od Prostějova leży wioska Pteni i właśnie tam oficjalnie, od lutego tego roku Radek Špicera otwiera kolejny przydomowy browarek.
    Jadąc tam w ciemno, na wiele nie liczyliśmy, ale mieliśmy przysłowiowy rzut beretem od browaru Castellum, więc czemu nie spróbować....
    2024-05-14, 07:01
  • Pancernik
    Schlossallee 5 Mellenthin, Wasserschloss-Brauerei Mellenthin
    Pancernik
    Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
    Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
    Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
    2023-05-19, 19:22
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...