GAB w Częstochowie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

GAB w Częstochowie

Czy na chwilę obecną GABa (interesuje mnie tylko Złote i Jubilat) można dostać nadal tylko w 3 sklepach w Częstochowie (Cmentarna, Sosnowa, Sikorskiego)?

Chciałbym go znaleźć gdzieś bliżej dworca, bo nie będę miał zbyt wiele czasu. No ale jeśli się tak nie da, to trudno.
    Last edited by Pendragon; 2009-10-23, 23:06.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Pendragon
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Pozwolę się przypomnieć, ale tylko dlatego, bo może ktoś to zauważy zanim będę już w Częstochowie

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• admiro
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.05
      • 248

"Świat piwa" na nowowiejskiego ma GABa, ale kupowałem tam tylko raz i było tylko Stout i Kamasutra.

Jeżeli jesteś bardzo zdesperowany to w poniedziałek jadę po zakupy GABowe do "Poranka", mogę ci wziąć browar i spotkamy się gdzieś w centrum jak będziesz w Częstochowie
      Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

• Cartmann
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2009.03
        • 31

Nie wiem kiedy Admiro byłeś w piwach świata, mnie Pani za ladą powiedziała, że nie będzie już piw z GABa, a było to o ile dobrze pamiętam w lipcu.

Comment

• Pendragon
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Jak już wspomniałem Stouty i Kamasutry mnie nie interesują, bo akurat te można dostać w całej Polsce, chociaż ostatnio jakby trudniej. Skoro nadal są tylko te 3 sklepy, to się do jednego wybiorę, pewnie na Cmentarną, bo ten akurat sklep już znam, chyba że dacie znać, że akurat są w nim teraz braki.

Admiro, dzięki za chęci, ale ciężko byłoby się zgrać w czasie, chyba że wieczorem (po 20) w Czenstochovii. A co to jest "Poranek"?
          Last edited by Pendragon; 2009-10-25, 09:24.

Comment

• admiro
            • 2005.05
            • 248

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Jak już wspomniałem Stouty i Kamasutry mnie nie interesują, bo akurat te można dostać w całej Polsce, chociaż ostatnio jakby trudniej. Skoro nadal są tylko te 3 sklepy, to się do jednego wybiorę, pewnie na Cmentarną, bo ten akurat sklep już znam, chyba że dacie znać, że akurat są w nim teraz braki.

Admiro, dzięki za chęci, ale ciężko byłoby się zgrać w czasie, chyba że wieczorem (po 20) w Czenstochovii. A co to jest "Poranek"?
            Poranek do sklep w miejscowości Łaziec k/Wąsosza k/Konopisk k/Częstochowy

Zawsze pełna oferta GABa, zresztą browar mają w odległości paruset metrów.
            Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

• celtyk87
              • 2008.11
              • 208

Piwa gab obecnie można kupić w piwach świata nanowowiejskiego i w sklepie na sikorskiego.

Comment

Przetwarzanie...
              X