GAB w Częstochowie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

GAB w Częstochowie

Czy na chwilę obecną GABa (interesuje mnie tylko Złote i Jubilat) można dostać nadal tylko w 3 sklepach w Częstochowie (Cmentarna, Sosnowa, Sikorskiego)?

Chciałbym go znaleźć gdzieś bliżej dworca, bo nie będę miał zbyt wiele czasu. No ale jeśli się tak nie da, to trudno.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-10-23, 23:06.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Pendragon
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

Pozwolę się przypomnieć, ale tylko dlatego, bo może ktoś to zauważy zanim będę już w Częstochowie

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• admiro
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.05
      • 248

"Świat piwa" na nowowiejskiego ma GABa, ale kupowałem tam tylko raz i było tylko Stout i Kamasutra.

Jeżeli jesteś bardzo zdesperowany to w poniedziałek jadę po zakupy GABowe do "Poranka", mogę ci wziąć browar i spotkamy się gdzieś w centrum jak będziesz w Częstochowie
      Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

• Cartmann
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2009.03
        • 31

Nie wiem kiedy Admiro byłeś w piwach świata, mnie Pani za ladą powiedziała, że nie będzie już piw z GABa, a było to o ile dobrze pamiętam w lipcu.

Comment

• Pendragon
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13961

Jak już wspomniałem Stouty i Kamasutry mnie nie interesują, bo akurat te można dostać w całej Polsce, chociaż ostatnio jakby trudniej. Skoro nadal są tylko te 3 sklepy, to się do jednego wybiorę, pewnie na Cmentarną, bo ten akurat sklep już znam, chyba że dacie znać, że akurat są w nim teraz braki.

Admiro, dzięki za chęci, ale ciężko byłoby się zgrać w czasie, chyba że wieczorem (po 20) w Czenstochovii. A co to jest "Poranek"?
          Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-10-25, 09:24.

Comment

• admiro
            • 2005.05
            • 248

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Jak już wspomniałem Stouty i Kamasutry mnie nie interesują, bo akurat te można dostać w całej Polsce, chociaż ostatnio jakby trudniej. Skoro nadal są tylko te 3 sklepy, to się do jednego wybiorę, pewnie na Cmentarną, bo ten akurat sklep już znam, chyba że dacie znać, że akurat są w nim teraz braki.

Admiro, dzięki za chęci, ale ciężko byłoby się zgrać w czasie, chyba że wieczorem (po 20) w Czenstochovii. A co to jest "Poranek"?
            Poranek do sklep w miejscowości Łaziec k/Wąsosza k/Konopisk k/Częstochowy

Zawsze pełna oferta GABa, zresztą browar mają w odległości paruset metrów.
            Moje piwo jest bezcenne.

Schizma miodowa.

Comment

• celtyk87
              • 2008.11
              • 208

Piwa gab obecnie można kupić w piwach świata nanowowiejskiego i w sklepie na sikorskiego.

Comment

Przetwarzanie...
              X