Piwo Dawne z Konstancina - gdzie w Warszawie?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • milanista
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 6

Piwo Dawne z Konstancina - gdzie w Warszawie?

Witam!
    Bardzo zasmakowałem w tym piwku, niestety we Wrocławiu trudno je dostać. Niedługo wybieram się do Warszawy i chętnie zaopatrzyłbym się w to dobre piwko. Byłbym wdzięczny za adresy sklepów gdzie na pewno kupię piwo Dawne.
    Pozdrawiam.
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Właściwie wszystkie warszawskie sklepy wymienione w dziale "Piwo-Gdzie" mają w ofercie Dawne. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki i wybrać sobie sklep w dogodnej lokalizacji
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Pancernik
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9787

Napisz, w jakim rejonie stolycy będziesz, to sprecyzujemy, żebyś się niepotrzebnie nie nataskał a i szkła przypadkiem nie pobił... .

Comment

• milanista
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2009.08
        • 6

Będę w Brico Deport na ul. Grochowskiej i Jagiellońskiej. Wjeżdzam do Warszawy przez Janki w kierunku ww. ulic.
        Ponadto próbowałem dwonić do sklepów, niestety większość numerów jest nieaktualnych.
        Z góry dziękuję za adresy sklepów.

Marek

Comment

• dadek
          Major Piwnych Rewolucji
          🍺🍺
          • 2005.09
          • 4701

Jeśli wjeżdżasz przez Janki masz 90% pewności zakupienia Dawnego (2,99 zł z butelką) w sklepie Piotr i Paweł w Blue City w Al. Jerozolimskich. Z Konstancina mają też Zdrojowe. Poza tym Mokotów jest dobrze zaopatrzony w piwa z tego browaru. Komplet jest przeważnie w sklepie Prince w Al. Niepodległości 92/98 (Metro Racławicka).

Comment

• Pancernik
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9787

Aż mnie zemdliło, gdy pomyślałem, ile czasu będziesz się przebijał przez miasto...
            O ile kojarzę, ostatnio Konstancin bywa też w Piotrze i Pawle w Jankach, może więc przemyśl krótki postój przed rzuceniem się w korki...

Comment

• milanista
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2009.08
              • 6

Niestety korki mnie nie ominą, ponieważ jadę z dostawą na Grochowską i Jagiellońską do Brico Depot.
              Czy ceny Dawnego różnią się w poszczególnych sklepach?

Comment

Przetwarzanie...
              X