Lugano & Lago Como

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3607

Lugano & Lago Como

W czwartek wybieram się do Lugano. Wiem, że w okolicach Lugano są dwa czynne browary, ale wypadałoby posmakować też włoskiego piwa. Czy ktoś zna te okolice i może polecić jakieś bary w Lugano czy punkty w okolicach Menaggio albo Luino?
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Related Topics

Collapse

• Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • piwopaliwo
    Piwo w dęblinie i okolicach?
    piwopaliwo
    Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
    2021-06-12, 09:27
  • Stankoos
    Szukam wszystkiego związanego z browarami w Lubaniu i okolicach
    Stankoos
    Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
    2022-07-17, 11:14
  • heckler
    Mokrovousy 111, Pivovar Krodo Beer
    heckler
    Mokrovousy to kolejna mała, czeska wioska na której niegdysiejszy browarek domowy zaczął działać legalnie. KRODO był tajemniczym bogiem celtyckim, czczonym przez przedchrześcijańskich germańskich Saksonów i pierwszych Słowian jako bóg obfitości i dobrobytu. Tak o nazwie swojego browaru...
    2019-09-27, 05:35
  • darekd
    Flensburger, Strand-Lager
    darekd
    Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
    2025-01-18, 23:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...