Kraków - gdzie Ciechan Miodowy ?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • forra6
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.11
    • 413

Kraków - gdzie Ciechan Miodowy ?

Poszukuję tego zacnego trunku, gdzieś w centrum Krakowa, w Baryłeczkach brak, a w Kasztelanie na Westerplatte dość drogie 5.89 zł...
    Don't trust nobody, It will cost you much too much
    Beware of the dagger, It caress you at first touch
    O, all small creatures, It is the twilight if the gods
  • pizmak666
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2006.12
    • 1904

W centrum taniej nigdzie nie będzie.
    „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• forra6
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.11
      • 413

A gdzieś dalej, ale nie koniecznie w Prokocimiu np, to w jakich cenach w ogóle można je nabyć ?
      Don't trust nobody, It will cost you much too much
      Beware of the dagger, It caress you at first touch
      O, all small creatures, It is the twilight if the gods

Comment

• pizmak666
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2006.12
        • 1904

Aż tak dobrze żeby Ciechanów był na każdym rogu to jeszcze nie ma.NA Ruczaju jest najtaniej - jakieś 4,6 PLN .
        „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• zbyszek73
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.08
          • 3

no ja mieszkam niedaleko 20km od Ciechanowa i piwo Ciechan kilka gatunków jest tylko w 1 sklepie cena 4,90 widzę ze duzo ludzi pisze o tym piwie piłem go ileś tam razy i nic ciekawego żółty napój miodowy ale jak kto lubi
          pozdrawiam

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbyszek73 Wyświetlenie odpowiedzi
            no ja mieszkam niedaleko 20km od Ciechanowa i piwo Ciechan kilka gatunków jest tylko w 1 sklepie cena 4,90 widzę ze duzo ludzi pisze o tym piwie piłem go ileś tam razy i nic ciekawego żółty napój miodowy ale jak kto lubi
            pozdrawiam
            Proszę pisać na temat, a ten dotyczy poszukiwań Ciechana w Krakowie, a nie występowania jego gdziekolwiek, tudzież jego smaku.
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• leona
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2009.07
              • 5853

Wydaje mi się, że na Miodowej (nomen omen )w Kocyku był. Ceny nie znam.

Comment

• skwak
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.07
                • 21

W Nowej Hucie na pewno jest w sklepie na os. Teatralnym 28

Szczegóły dot. lokalizacji i ostatnio widzianych cen znajdziesz tutaj .

Comment

• mm6
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2010.01
                  • 2

mają na prądniku czerwonym ul Powstańców 20 na przystanku MPK

Comment

• bstarszy
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2009.12
                    • 4

na Kazimerza Wielkiego mają, zaraz koło sklepu Nabiałek

Comment

• greg87
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2011.08
                      • 1

Odświęże temat żeby nie zakłdać nowego

Wiecie koledzy gdzie znajdę piwo Ciechan Miodowe, Wyborne w okolicach Bronowic w Krakowie?

Dopiero co zaczynam testowanie innych piw, może coś polecicie dobrego na szybko ? Ostatnio zasmakowała mi Perła więc coś w ten deseń.

Słyszałem że Ciechan też jest dobrym piwem dlatego chcę go spróbować

Comment

• pioterb4
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.05
                        • 4322

Ostatnio zasmakowała mi Perła więc coś w ten deseń.
                        W ten deseń to prawie każde piwo jasne dostępne w przeciętnym monopolu się wpisuje.

Comment

• slodna
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2013.08
                          • 3

Dobre ceny i zwykle niezły wybór (a Ciechany na pewno) mają w sklepach sieci Kocyk (ja mieszkam na Salwatorze, więc mam w pobliżu dwa: spory monpolowy przy Kościuszki oraz delikatesy Kocyk niedaleko placu na Stawach). Generalnie to duża sieć i ich sklepy są rozsiane po Krakowie dość gęsto, zwłaszcza w centrum.

Eksperymentatorom polecam jeszcze sklepik Delikatesowo w Podgórzu przy kładce Bernatka, ulica się nazya bodajże Brodzińskiego. Cenowo może takiego szału nie ma, ale można tm kupić piwa nawet z bardzo niewielkich browarów, nie do dostania gdzie indziej w Krakowie. No i jest na przykład Pinta - chyba poza ich sklepem firmowym to jedyne miejsce, gdzie można je kupić. Są też piwa lane i butelkowane na miejscu (!), za każdym razem inne.

Comment

• Absherr
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2010.07
                            • 89

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slodna Wyświetlenie odpowiedzi
                            No i jest na przykład Pinta - chyba poza ich sklepem firmowym to
                            Możesz podać adres sklepu firmowego Pinty?
                            http://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!

Comment

• sienioo
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2008.12
                              • 177

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slodna Wyświetlenie odpowiedzi
                              Dobre ceny i zwykle niezły wybór (a Ciechany na pewno) mają w sklepach sieci Kocyk (ja mieszkam na Salwatorze, więc mam w pobliżu dwa: spory monpolowy przy Kościuszki oraz delikatesy Kocyk niedaleko placu na Stawach). Generalnie to duża sieć i ich sklepy są rozsiane po Krakowie dość gęsto, zwłaszcza w centrum.

Eksperymentatorom polecam jeszcze sklepik Delikatesowo w Podgórzu przy kładce Bernatka, ulica się nazya bodajże Brodzińskiego. Cenowo może takiego szału nie ma, ale można tm kupić piwa nawet z bardzo niewielkich browarów, nie do dostania gdzie indziej w Krakowie. No i jest na przykład Pinta - chyba poza ich sklepem firmowym to jedyne miejsce, gdzie można je kupić. Są też piwa lane i butelkowane na miejscu (!), za każdym razem inne.
                              Slodna ja też jestem ciekaw gdzie znajduję się ów sklep firmowy Ale tak na poważnie poszukaj na forum to się dowiesz gdzie w Kraku można kupić Pintę czy tez Ciechana, a są takie 3 sklepy z najwyższej półki - jeden na Ruczaju, drugi na Woli, a trzeci w Śródmieściu. W jednym z nich Ciechana Miód kupisz za 4,35, a zielonego chyba za 3,20.

Comment

Przetwarzanie...
                              X