Poszukuję w Warszawie miejsca gdzie mógłbym się napić piw z browaru Fortuna. Konkretnie chodzi mi o Smoki, najlepiej wszystkie.
Smoki w Warszawie
Collapse
X
-
Smoki często można kupić na Rudnickiego. W zeszłym tygodniu chyba też je tam widziałem.
A jak już kupisz to napić się będziesz mógł gdzie zechcesz.
-
Przede wszystkim sieć Piotr i Paweł - najtaniej (chyba po 2.29-2.39) i zazwyczaj są wszystkie.
Oprócz tego Pejzażowa i Rudnickiego - z tym że trochę drożej i nie zawsze jest cały komplet
Bywają też "U Joli"Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Jeżeli chodzi o lokale to beczkowego piwa z Fortuny nie uświadczysz. Na butelkowe piwa Fortuny można czasami trafić w: Po 2 stronie lustra (Ząbkowskla), Bar Rock (Śniadeckich), Celibar (Świętojańska).Ostatnia zmiana dokonana przez Pankracy; 2009-12-16, 09:56.Comment
Related Topics
Collapse
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Co warto wypić w Warszawie poza mariensztat?
-
Witam
Gdzie w Warszawie kupię piwo z browaru Pilsweizer?-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
-
Channel: Islandia
2024-09-26, 19:20 -
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment