Smoki w Warszawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rajcinho
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.01
    • 7

Smoki w Warszawie

Poszukuję w Warszawie miejsca gdzie mógłbym się napić piw z browaru Fortuna. Konkretnie chodzi mi o Smoki, najlepiej wszystkie.
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Smoki często można kupić na Rudnickiego. W zeszłym tygodniu chyba też je tam widziałem.
    A jak już kupisz to napić się będziesz mógł gdzie zechcesz .

Comment

• Tapir
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.10
      • 730

Przede wszystkim sieć Piotr i Paweł - najtaniej (chyba po 2.29-2.39) i zazwyczaj są wszystkie.
      Oprócz tego Pejzażowa i Rudnickiego - z tym że trochę drożej i nie zawsze jest cały komplet
      Bywają też "U Joli"
      Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

• Pankracy
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2007.10
        • 2797

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rajcinho Wyświetlenie odpowiedzi
        Poszukuję w Warszawie miejsca gdzie mógłbym się napić piw z browaru Fortuna. Konkretnie chodzi mi o Smoki, najlepiej wszystkie.
        Jeżeli chodzi o lokale to beczkowego piwa z Fortuny nie uświadczysz. Na butelkowe piwa Fortuny można czasami trafić w: Po 2 stronie lustra (Ząbkowskla), Bar Rock (Śniadeckich), Celibar (Świętojańska).
        Last edited by Pankracy; 2009-12-16, 09:56.

Comment

• rajcinho
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.01
          • 7

teraz tak czytam swojego posta i dochodzę do wniosku, że mogłem się nie dość precyzyjnie wyrazić. chodziło mi o miejsca, w których mogę kupić piwa z browaru fortuna, a nie o miejsca w których mogę się ich napić.

Comment

• Leonpraga
            Porucznik Browarny Tester
            • 2005.02
            • 468

Smoki możesz kupić też na Ursynowie na rogu ulic Belgradzkiej i Braci Wagów, jest tam mały sklepik osiedlowy gdzie sprzedają Fortune na wprost drzwi większego sklepu spożywczego.

Comment

• rajcinho
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2009.01
              • 7

dzięki panowie, znalazłem czego szukałem. Srebrny Smok rządzi, najlepszy pilsener jaki w życiu piłem, reszta jak dla mnie bez szału, aczkolwiek dla tej jednej butelko warto było jechać przez całą warszawę.

Comment

• petrus33
                Gość
                • 2008.01
                • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rajcinho Wyświetlenie odpowiedzi
                ....Srebrny Smok rządzi, najlepszy pilsener jaki w życiu piłem.....
                Albo ty krótko żyjesz, albo mało pijesz

Comment

Przetwarzanie...
                X