Szczecin- Szukam skupu butelek, głownie Bosman Żywiec Tyskie Żubr

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Borys25
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.01
    • 4

Szczecin- Szukam skupu butelek, głownie Bosman Żywiec Tyskie Żubr

Witam.
    Uzbierało mi się spora ilość butelek od głownie od Bosmana ale i od Żywca, Tyskie i Żubra.
    Czy mógłby ktoś polecić jakieś miejsce gdzie mógłbym sprzedać butelki bez żadnych paragonów itp. ?
    Nawet już po niższej cenie ale aby je sprzedać, czy może Bosman przyjmuje takie butelki? Bo jak wiadomo przecież dla nich lepiej bo butelki ida do mycia i mogą nalewać piwo...
    Proszę o jakieś info, temat chyba dobry wybrałem jak nie to proszę o przeniesienie do właściwego.
    Pozdrawiam
  • aMarcin
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.08
    • 152

W Intermarche biorą bez paragonu za 20 gr o ile dobrze pamiętam.

Comment

• tomuś
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2002.11
      • 34

dlaczego nie sprzedaż w zwykłym sklepie osiedlowym?. Wiadomo że nie 2000 sztuk od razu ale wystarczy się umówić, że będziesz przed dostawą towaru przynosił po 40 sztuk i zejdą Ci po 0,35 zł. Przerabiałem to.

Comment

• Borys25
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.01
        • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomuś Wyświetlenie odpowiedzi
        dlaczego nie sprzedaż w zwykłym sklepie osiedlowym?. Wiadomo że nie 2000 sztuk od razu ale wystarczy się umówić, że będziesz przed dostawą towaru przynosił po 40 sztuk i zejdą Ci po 0,35 zł. Przerabiałem to.
        Chociażby dlatego że w sklepie to po tylko chleb chodzę, więc trochę krzywo na mnie patrzą, piwo zawsze jakoś tak kupuje w marketach lub w makro, a paragonów niestety nie mam....

Comment

• aMarcin
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.08
          • 152

Byłem ostatnio w intermarche i jednak dają 0,15 gr za butelkę.

Comment

Przetwarzanie...
          X