Sklep w okolicy Saskiej Kępy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pratt
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.03
    • 2

Sklep w okolicy Saskiej Kępy

Hej

doradźcie, Warszawiacy, gdzie w okolicy Saskiej Kępy znajdę sklep, w którym (nie sprawdzając wcześniej dostępności) zaopatrzę się w niepasteryzowanego Ciechana, Kasztelana, Lubuskie ew. Czarnków. Zwykle przywoziłem skrzyneczkę z Lodzi odwiedzając moich serdecznych przyjaciół, miłośników Czech, Słowacji, Tatr i piwa. Tym razem jednak przybywam "Luks-Torpedą";-)
    Z góry dzięki za pomoc
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Ciechany masz tu:
    Warszawa, Zwycięzców 55 (Saska Kępa), Pawilon sklepowy

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1311

kasztelan i lubuskie są w budce na rogu saskiej i zwycięzców. niestety, za lubuskie z butelką płaciłem 4 złote, promocja to to nie jest. jeśli chodzi o asortyment, największy masz tuż obok, w almie. a dalej w tym rzędzie budynków sklep z kilkoma piwami z czech, ale mają niewielki wybór. jest jeszcze mini europa na międzynarodowej 68, chyba najdroższy sklep w tej dzielnicy, ale zawsze coś się trafi. a po ciechana to faktycznie do pawilonu, jak wyżej napisano.
      veni, emi, bibi

Comment

• pratt
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.03
        • 2

Dzieki za podpowiedzi. 4 zeta za Lubuskie (skadinad b dobre piffo) to bandytyzm w bialy dzien, u mnie na prowincji ( ) place nieco tylko wiecej, niz polowe tego. Coz, dla ratowania regionalnych browarow warto.

Comment

• krzychal1
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2008.12
          • 237

Cena lubuskiego w W-wie na Targówku kształtują się między 2,30, a 2,60. Dziwna jest ta cena 4,- na Saskiej Kępie.

Comment

Przetwarzanie...
          X