Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce
Wyświetlenie odpowiedzi
Kielce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2010-04-15, 08:26.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziDlaczego mieliby nie zagladać do Kielc?Zapraszam do miasta scyzoryków i pięknych gór świętokrzyskich.Wiele regionów nie ma tyle atrakcji, co świętokrzyskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziDla forumowiczów na pewno nie zabraknie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziTylko o jednym prawdziwym! Bo liczy się jakość- ŻYWIEC.
Ps. A co to dla ciebie jest jakość? Dla mnie to naturalne składniki, bez enzymów, bez HGB itd.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-04-15, 13:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziGdzie można się napić lanego piwa z poza wielkiej trójki ?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziTylko o jednym prawdziwym! Bo liczy się jakość- ŻYWIEC.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziCzy to forum miłośników dobrych piw? Jeżeli tak, to nie pomyliłem nic.Jeżeli nie masz pojęcia co dobre,to nic nie poradzę na to.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-04-15, 13:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziJeżeli twierdzisz, że Żywiec to żadna jakość to kupuje miliony hektolitrow tego piwa? Jeżeli ktoś płaci 5-6 zł to szuka jakosci, i ją otrzymuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedziCzy to forum miłośników dobrych piw? Jeżeli tak, to nie pomyliłem nic.Jeżeli nie masz pojęcia co dobre,to nic nie poradzę na to.
Jednak skoro sie pytasz gdzie w Kielcach mozna dostać piwa spoza wielkiej trójcy, a kilka postów dalej piszesz o Żywcu to się zdecyduj. Albo to, albo to. Bo to, że Żywiec należy do wielkiej trójcy to chyba nie trzeba Ci uświadamiać.
Skoro widzisz, że z Kielc nie ma tu prawie nikogo, to zamiast czekać aż mieszkańcy pomorza, śląska, wielkopolski i nie wiem skąd jeszcze, mają Ci pisać gdzie masz iść na Żywca w Kielcach to chyba lepiej samemu się zebrać, zrobic rekonesans po mieście i zacząć wrzucać tu kieleckie lokale.Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2010-04-15, 13:25.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment