Kielce

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lolek-kielce
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.04
    • 33

Kielce

Wsyztkie moje sa na temat

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek-kielce Wyświetlenie odpowiedzi
      Pytanie pierwsze-wychodzę z założenia,że jakość musi kosztować.Pytanie drugie-oprócz tego, że wiem jak jest ważone,to wielokrotnie widzilem procesy produkcyjne w wielu browarach,nie tylko krajowych,ale też światowych.Pytanie trzecie-z racji wielu podróży mialem przyjemnosć skonsumować wiele piw regionalnych.Czy takie odpowiedzi mogą być?
      Przypomnij sobie jakie pytanie zadałeś na wstępie...hm?Skoro nikt nie odpowiada, co można wypić w Kielcach z poza GŻ, KP, CP, to czekamy na odpowiedź

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Wsyztkie moje sa na temat
        Nie są, bo nie wszystkie dotyczą pytania, gdzie w Kielcach można się napić piwa spoza wielkiej trójki - a tym dziale zasady pisania na temat są przestrzegane - to jakie piwo Ci smakuje to wątek nie dotyczący tematu.
        Last edited by Maggyk; 2010-04-15, 14:28.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Pankracy
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2007.10
          • 2797

Tylko o jednym prawdziwym! Bo liczy się jakość - ŻYWIEC.
          Żywiec nie posiada cech wyrobu piwowarskiego, który nosiłby w sobie zdolność zaspokojenia określonych potrzeb większości uczestników dyskusji na tym forum. Żywiec nie jest niestety wybornym lagerem. Jest piwem nijakim, matrycowym, nieciekawym w smaku i przegazowanym. Nikt więc sobie tym piwem nie będzie zawracał zbytnio głowy na browar.biz. A co dopiero lokalami, które sprzedają ten trunek.
          My tutaj zwracamy przede wszystkim uwagę na "rodzynki w cieście". Dlatego też nie spodziewaj się, że ktoś odpisze na forum na pytanie typu Gdzie mogę się w Kielcach napić Żywca?.

Comment

• lolek-kielce
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2010.04
            • 33

Kielce

Ok! Wielu skoczylo na mnie, ale nikt nie polecil konkretnie, innego.Chyba że nie mają co polecić.

Comment

• abernacka
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.12
              • 10861

Przeciez tobie napisałem. Spróbuj piw z browarów Czarnków, Fortuna lub Konstancin.
              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Maggyk
                Szara Adminiscjencja
                🍼
                • 2004.05
                • 5617

Jeśli ktoś będzie wiedział, gdzie można napić się piw spoza wielkiej trójki prosze o informacje - na razie temat uważam za zamknięty.
                Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                Piwo domowe -
                Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Przetwarzanie...
                X