Pytanie pierwsze-wychodzę z założenia,że jakość musi kosztować.Pytanie drugie-oprócz tego, że wiem jak jest ważone,to wielokrotnie widzilem procesy produkcyjne w wielu browarach,nie tylko krajowych,ale też światowych.Pytanie trzecie-z racji wielu podróży mialem przyjemnosć skonsumować wiele piw regionalnych.Czy takie odpowiedzi mogą być?
Przypomnij sobie jakie pytanie zadałeś na wstępie...hm?Skoro nikt nie odpowiada, co można wypić w Kielcach z poza GŻ, KP, CP, to czekamy na odpowiedź
Nie są, bo nie wszystkie dotyczą pytania, gdzie w Kielcach można się napić piwa spoza wielkiej trójki - a tym dziale zasady pisania na temat są przestrzegane - to jakie piwo Ci smakuje to wątek nie dotyczący tematu.
Tylko o jednym prawdziwym! Bo liczy się jakość - ŻYWIEC.
Żywiec nie posiada cech wyrobu piwowarskiego, który nosiłby w sobie zdolność zaspokojenia określonych potrzeb większości uczestników dyskusji na tym forum. Żywiec nie jest niestety wybornym lagerem. Jest piwem nijakim, matrycowym, nieciekawym w smaku i przegazowanym. Nikt więc sobie tym piwem nie będzie zawracał zbytnio głowy na browar.biz. A co dopiero lokalami, które sprzedają ten trunek.
My tutaj zwracamy przede wszystkim uwagę na "rodzynki w cieście". Dlatego też nie spodziewaj się, że ktoś odpisze na forum na pytanie typu Gdzie mogę się w Kielcach napić Żywca?.
Comment