Witam czy ktoś zna jakią fajnej knajpie Szczyrku i z dobrym piwem? szukam i nic nie ma ostatnio jakieś b. stare wpisy są. Z góry dzięki za odp.
Szczyrk
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...-
Channel: Podkarpackie
2024-09-20, 18:34 -
-
Szukam ozdoby na nalewak jednej sztuki z jakiegoś piwa miodowego lub ciemnego.
Warunek jest jeszcze by była samoprzylepna i gumowata
Widziałem na all... ale mnie mogę się dogadać ze sprzedającym.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kraftowy browar z wiedeńskiej dzielnicy Liesing, który warzy od 2016 r. w historycznym budynku dawnej fabryki fortepianów.
https://www.100blumen.at/
ekstr. 10,2%
alk. 4,3%
Aromat - chmielowy, ale wyraźnych owocowych tonów chmielu El Dorado nie wyczułem,...-
Channel: Austria
2025-02-10, 16:30 -
-
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...3 Photos-
Channel: Łotwa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment