Szczyrk

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Yachyo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.12
    • 11

Szczyrk

Witam czy ktoś zna jakią fajnej knajpie Szczyrku i z dobrym piwem? szukam i nic nie ma ostatnio jakieś b. stare wpisy są. Z góry dzięki za odp.
  • tomek35
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.02
    • 497

Przeglądając ten temat na Browar.biz natrafiłem na stare wpisy. W lipcu planuję w okolicach Szczyrku spędzić kilka dni, a zatem i ja przyłączam się do pytania kolegi Yachyo, czy w Szczyrku są knajpy z dobrym piwem z nalewaka?

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • Prusak
      Krosno, Lwowska 14, DobryBro
      Prusak
      Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
      Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
      2024-09-20, 18:34
    • solfernus
      Ozdoba nalewaka kupię lub wymienię
      solfernus
      Szukam ozdoby na nalewak jednej sztuki z jakiegoś piwa miodowego lub ciemnego.
      Warunek jest jeszcze by była samoprzylepna i gumowata

Widziałem na all... ale mnie mogę się dogadać ze sprzedającym.
      2019-04-02, 16:41
    • darekd
      100 Blumen, El Dorado Pale Ale
      darekd
      Kraftowy browar z wiedeńskiej dzielnicy Liesing, który warzy od 2016 r. w historycznym budynku dawnej fabryki fortepianów.

https://www.100blumen.at/

ekstr. 10,2%
      alk. 4,3%

Aromat - chmielowy, ale wyraźnych owocowych tonów chmielu El Dorado nie wyczułem,...
      2025-02-10, 16:30
    • bastion
      Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
      bastion
      Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
      W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
      2024-11-26, 22:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...