Zamkowe w butelce w Warszawie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • masterglobus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.06
    • 2

Zamkowe w butelce w Warszawie

cześć mam nadziejęże trafiłem z tematem w odpowiedni dział. Bardzo mi zależy na znalezieniu w Warszawie sklepu który sprzedaje piwa z browaru Namysłowskiego w butelkach szczególnie zamkowe jasne i mocne w butelkach bo puszki już zdecydowanie mi się przejadły pozatym potem beka się żyletkami bądź jak kto woli konserwami. Bardzo lubię to piwo ( niektórzy mogą mieć inne zdanie na temat jakości piw z Namysłowa ale nie jest to tematem tego postu ). W każdym razie jakby ktoś wiedział gdzie dostane upragniony asortyment bądź ewentualnie jakieś gadżety zamkowego i podzielił się tą wiedzą to był bym bardzo wdzięczny bo nie szykuje mi sie w najbliższym czasie wycieczka na drugi koniec polski. Pozdrawiam
    Last edited by masterglobus; 2010-05-17, 22:51.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Szklane Zamkowe i chyba właśnie 2 jego rodzaje powinny być w małym sklepie (jego nazwa to chyba "Hop!") przy Żelaznej na odcinku pomiędzy Al. Solidarności a Ogrodową. Po stronie zachodniej.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• dadek
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺🍺
      • 2005.09
      • 4698

W Rodzince Bis na Pejzażowej obecnie do kupienia jest aż 9 rodzajów piw z Namysłowa (stan na dzień 18.05).

w butelkach zwrotnych:
      - Basztowe Super Mocne
      - Zamkowe Mocne
      - Kozackie
      z rozlewni Jako:
      - Hop's
      - Hubert
      - Luzak
      w butelkach bezzwrotnych:
      - Złoty Denar Chmielowy
      - Zamkowe
      - Zamkowe Export

Comment

• masterglobus
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2009.06
        • 2

Super chłopaki wielkie dzięki. Dzisiaj jade sprawdze ten skep na pejzażowej bo imponujące dla mnie jest to że zebrali tyle dobrego w jednym miejscu

Comment

• kibi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 1875

Dziś, na Rudnickiego również widziałem kilka rodzajów piw z Namysłowa. Niektóre z Jako, inne, w tym z nowymi etykietami i kapslami wprost z browaru.

Comment

Przetwarzanie...
          X