cześć mam nadziejęże trafiłem z tematem w odpowiedni dział. Bardzo mi zależy na znalezieniu w Warszawie sklepu który sprzedaje piwa z browaru Namysłowskiego w butelkach szczególnie zamkowe jasne i mocne w butelkach bo puszki już zdecydowanie mi się przejadły pozatym potem beka się żyletkami bądź jak kto woli konserwami. Bardzo lubię to piwo ( niektórzy mogą mieć inne zdanie na temat jakości piw z Namysłowa ale nie jest to tematem tego postu ). W każdym razie jakby ktoś wiedział gdzie dostane upragniony asortyment bądź ewentualnie jakieś gadżety zamkowego i podzielił się tą wiedzą to był bym bardzo wdzięczny bo nie szykuje mi sie w najbliższym czasie wycieczka na drugi koniec polski. Pozdrawiam
Zamkowe w butelce w Warszawie
Collapse
X
-
Szklane Zamkowe i chyba właśnie 2 jego rodzaje powinny być w małym sklepie (jego nazwa to chyba "Hop!") przy Żelaznej na odcinku pomiędzy Al. Solidarności a Ogrodową. Po stronie zachodniej.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
W Rodzince Bis na Pejzażowej obecnie do kupienia jest aż 9 rodzajów piw z Namysłowa (stan na dzień 18.05).
w butelkach zwrotnych:
- Basztowe Super Mocne
- Zamkowe Mocne
- Kozackie
z rozlewni Jako:
- Hop's
- Hubert
- Luzak
w butelkach bezzwrotnych:
- Złoty Denar Chmielowy
- Zamkowe
- Zamkowe Export