Pytanie jak w temacie - z góry dzięki za pomoc.
Schwechater Pils - gdzie można kupić w Katowicach i okolicy lub wysyłkowo?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
We wszystkich znanych mi marketach z ciekawszymi piwami w Katowicach (Alma, Bomi, Piotr i Paweł) nie spotkałem tego piwa.
Spróbuj zamówić w mniejszych sklepach, które specjalizują się w piwach innych niż koncernowe, np. tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthre...light=koczubik
Jeśli będzie się dało sprowadzić na pewno Ci zamówią. -
Comment
-
Doam, że Brau Union jest częścią Heinekena...ale akurat Schwechater to jedno z niewielu dobrych piw produkowanych przez ten koncern."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Nie wnikałem czy Schwechater jest koncernówką, czy nie.
Reasumując: ma większe szanse dostania Schwechatera np. u Koczubika, niż w zwykłym spożywczaku tylko z ofertą naszej wielkiej trójcy.Comment
Related Topics
Collapse
-
Przemysłowy browar z wiedeńskiego przedmieścia.
Lagery wiedeńskie przez wiele lat zapomniane były w Austrii, choć to kraina ich pochodzenia.
12,8% ekstr.
5,3% alk.
https://www.schwechater.at/sortiment/
Aromat - słodowy z toffi, biszkoptowymi...-
Channel: Austria
-
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw
) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
W całej dzielnicy, jak i w hotelu...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment