Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo słowackie w pobliżu Zakopanego
Collapse
X
-
A jak ogólnie jest teraz z płaceniem złotówkami w sklepach przygranicznych. Przyjmują czy trzeba zamieniać na euro? Zwłaszcza interesują mnie sklepy w Suhej Horze.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
W tamtym roku bez żadnych problemów można było płacić złotówkami.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kri100f Wyświetlenie odpowiedziSuha Hora - tam w tym przygranicznym miasteczku (wjazd od polskiej wsi Witów) mają sklepy z Alko w tym różne piwa, ale czy z lokalnych browarów to nie wiem - raczej koncerny.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Czy ktoś był ostatnio w Suchej Horze i jest w stanie napisać co tam można kupić aktualnie ? Jest tam jakiś większy market czy same mini-sklepiki ? 2 dni w Kościelisku się szykują w weekend, więc można by czegoś pijalnego spróbować :-)Last edited by forra6; 2012-03-12, 20:31.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś był ostatnio w Suchej Horze i jest w stanie napisać co tam można kupić aktualnie ? Jest tam jakiś większy market czy same mini-sklepiki ? 2 dni w Kościelisku się szykują w weekend, więc można by czegoś pijalnego spróbować :-)
Zakupy piwne po przejrzeniu asortymentu sobie darowałem.
Dużych sklepów nie ma, w tych małych wszędzie to samo.
Comment
-
-
Generalnie nie zginęliśmy Tmavy Topvar, Saris i Bazant + Master Polotmavy wystarczyły na 1 piwny wieczór pod Tatrami. I jeszcze Kozel się w kilku wariantach pojawił. Wszystko kupione w "stodole" po lewej przy wjeździe do Suchej Góry. W reszcie sklepików było znacznie gorzej.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment