Od kilku miesięcy mam notoryczny "cug"na to wyśmienine ,mocno gazowane piwo o niespotykanym zapachu,gdyby jeszcze gdziś w knajpie można było dostać ...
Gdzie lana Perła w Krakowie?
Collapse
X
-
No toć w Katedrze masz niemal non-stop...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
No i jeszcze żeby dało się skonzumować wyhaczony egzemplarz na miejscu, to dopiero by był full wypas"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziKatedra to zacne miejsce,chodzi mi jednak o miejsca gdzie mozna potanczyc i wyhaczyc konkretna laske.
Comment
-
-
A to o taką perłę ci chodziło...
No to przy utworze Omegi "Gyöngyhajú lány".Last edited by Pendragon; 2010-07-13, 12:27.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment