Gdzie Petrus33 dostanie dzisiaj lub jutro...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
    Sprawdziłem także Almę + Bomi i w necie też nie mają ich w ofercie.
    Nooo, jak sprawdzałeś w necie to się nie dziwię żeś nic nie znalazł. Ot taki PiP - w sklepie stoi sobie Duvel, obok niego La Trappe Bock, ciut niżej Guldeen Draak, tam Kwak, tu Tripel Karmelit. A na stronie ich nie ma. Na stronie Almy nie przypominam sobie żeby mieli jakiekolwiek alt'y a w sklepie są. Wymieniać można długo, wniosek jeden - oferta internetowa nijak ma się do faktycznego stanu na półkach. Nie pojedziesz - nie wiesz co mają
    Tak więc zamiast się na przemian naburmuszać i żalić po prostu odwiedź te sklepy i zobacz co mają.
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Cez
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1789

[...]jestem od ciebie starszy o 12 lat i znam warszawskie sklepy z piwem dużo lepiej niż ty. Także trafiłeś kulą w płot z tymi swoimi docinkami. Po raz kolejny zresztą.
      Skąd ta pewność?
      Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10862

Mam pytanie. Czy Erdinger to rzadki przedstawiciel pszenicy?
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Cez
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.01
          • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
          Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Czy Erdinger to rzadki przedstawiciel pszenicy?
            Jak go piłem to wydawał się dość rzadki, rzekłbym nawet że miał dość wodnistą konsystencję
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

W Europie nie jest rzadki, w Polsce jak najbardziej.
              O reszcie Weizenów to nawet nie wspominam, bo 99% właścicieli sklepów nawet o nich nie słyszała. Nie ma o czym dyskutować. I tyle w temacie.

Comment

• Cartmann
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2009.03
                • 31

Drodzy Warszawiacy, może jeden z Was się poświęci i zabierze petrusa za rączke do sklepu i pokaże mu tego rzadko spotykanego w Polsce Erdingera. Gdybym mieszkał w stolicy, to już bym to zrobił.

Comment

• petrus33
                  Gość
                  • 2008.01
                  • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cartmann Wyświetlenie odpowiedzi
                  Drodzy Warszawiacy, może jeden z Was się poświęci i zabierze petrusa za rączke do sklepu i pokaże mu tego rzadko spotykanego w Polsce Erdingera. Gdybym mieszkał w stolicy, to już bym to zrobił.
                  Ty nie bądż taki mądrala.......ty mi powiedz, gdzie tego Erdingera można kupić dzisiaj lub jutro. No, Cartmann, gdzie konkretnie ??? Czekamy na twoje rewelacje.

Comment

• Cartmann
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2009.03
                    • 31

Ty nie bądż taki mądrala.......ty mi powiedz, gdzie tego Erdingera można kupić dzisiaj lub jutro. No, Cartmann, gdzie konkretnie ??? Czekamy na twoje rewelacje.
                    W Częstochowie na ulicy Focha w Simply Market czyli dawnej Elei są zestawy 5 piw z pokalem za 26,99zł. W razie powątpiewania prosze sobie zadzwonić i zapytać nr. tel: (34) 370-43-90. Erdinger jest też w Częstochowie w Almie w Galerii Jurajskiej, jak również w Realu na ulicy Kisielewskiego, tam już nie pamiętam cen, ostatnio byłem w Elei.

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cartmann Wyświetlenie odpowiedzi
                      W Częstochowie na ulicy Focha w Simply Market czyli dawnej Elei są zestawy 5 piw z pokalem za 26,99zł. W razie powątpiewania prosze sobie zadzwonić i zapytać nr. tel: (34) 370-43-90. Erdinger jest też w Częstochowie w Almie w Galerii Jurajskiej, jak również w Realu na ulicy Kisielewskiego, tam już nie pamiętam cen, ostatnio byłem w Elei.
                      Kolego, powiem ci brzydko......w d#### mam Częstochowę !!!!
                      Ty zabierasz głos w sprawie Warszawy, a nawet zielonego pojęcia nie masz jak tu jest. Po co się odzywasz ?

Comment

• kiszot
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2001.08
                        • 8114

Oj nie ładnie,nie ładnie.Czyżby mania stolycy?
                        Przyznam się,że jak czytam ten temat to nie bardzo cię rozumiem.Wygląda na to,ze faktycznie czekasz aż ktoś zaprowadzi cię za rączkę do sklepu i pokaże piwo na półce.A na dodatek zachowujesz sie jak rozkapryszona panienka.
                        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                        So von Natur, Natur in alter Weise,
                        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• keto
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2009.07
                          • 388

Warszawa Real-Okęcie, parę dni temu widziałem. Sądząc po ilości sztuk które stoją na półce, to nikt ich nie kupuje.

Edit: Widziałem też kiedyś w Makro zarówno na Alejach jak i na Bielanach.
                          Last edited by keto; 2010-07-28, 16:30.
                          Pozdrawiam
                          Artur

Comment

• Małażonka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 4602

Ty zabierasz głos w sprawie Warszawy, a nawet zielonego pojęcia nie masz jak tu jest. Po co się odzywasz ?
                            Nie, Cartmann zabiera głos w sprawie Erdingera Weisbiera 5-pak + pokal, zgodnie z tytułem dyskusji. To Ty nie na temat produkujesz posty...

Comment

Przetwarzanie...
                            X