Czy ktos wie gdzie w Polsce mozna zamowic duże ilosci butelek do piwa i nie tylko?
Gdzie zamowic butelki do piwa 0,5 l ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika homag Wyświetlenie odpowiedziCzy ktos wie gdzie w Polsce mozna zamowic duże ilosci butelek do piwa i nie tylko?
-
-
W Browamatorze można, ale po co? Cena ok 1 zł za sztukę. Lepiej kupić trochę piwa,a butelki umyć
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Otwierasz browar?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
nie, bede targal z niemiec z zaprzyjaznionego browaru. oni szukaja tanich butelek a ja sie podlacze bo inaczej mnie kasuja niemiecka taksa. a tak to szukam jakiegos malego fajnego browaru z czech albo wegier ktory mozna by niszowo sprzedawac w warszawie, bo polskich chyba juz nie ma niezaleznych. ostatnio widzialem browar grybow ale nie wiem czy by zaskoczylo bo straszna cepelia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika homag Wyświetlenie odpowiedzipolskich chyba juz nie ma niezaleznych.
A tak w ogóle nie rozumiem do czego zmierzasz. Co zamierzasz robić, że potrzebujesz tych butelek w dużej ilości. Sprzedawać piwo? Produkować piwo? Handlować butelkami?
Comment
-
-
Sprowadzam soft drinki ale mnie Niemiec kasuje 0,15 EUR za butelke 0,33 long neck i jak zaczne sprowadzac do gastronomii browar skasuje mnie mnie pewnie z 0,20 EUR za butle a tak jemu zalatwie tansze butle w PL i tym samym sobie. A jakie polecacie niezalezne browary ktory moznaby ladnie zareklamowac z dala od domu i zeby samkowal jak kiedys specjal...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika homag Wyświetlenie odpowiedzibrowar skasuje mnie mnie pewnie z 0,20 EUR za butle ...Tato nie pij - zostaw dla syna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika homag Wyświetlenie odpowiedzizeby samkowal jak kiedys specjal
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika homag Wyświetlenie odpowiedziA jakie polecacie niezalezne browary ktory moznaby ladnie zareklamowac z dala od domu
Plebiscyt na Piwo Roku 2009
Comment
-
Comment