Racibórz

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • moki54
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.04
    • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    Borys, ja wiem że Ci to nie po drodze, ale lany Racibórz jest w Gdańsku, a latem także we Władysławowie (nawet w 3 odmianach, bo także Zielone). Może wybierasz się na wakacje nad polskie morze?
    Pendragon, gdzie w Gdańsku dostanę Raciborskie, możesz podać jakieś konkretne lokalizacje?

Pozdrawiam

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13956

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moki54 Wyświetlenie odpowiedzi
      Pendragon, gdzie w Gdańsku dostanę Raciborskie, możesz podać jakieś konkretne lokalizacje?

Pozdrawiam
      Jeśli chodzi o beczkowy, to bywa "u Pekosa" na Chełmie. Pamiętaj, że tam jest rotacja. Ostatnio nie było nic z Raciborza.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• moki54
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.04
        • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        Jeśli chodzi o beczkowy, to bywa "u Pekosa" na Chełmie. Pamiętaj, że tam jest rotacja. Ostatnio nie było nic z Raciborza.
        http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=89529
        Jak wiesz nawet gdzie można dostać Raciborskie w butelce to chętnie się dowiem. Posmakowałbym piwka z miasta rodzinnego na obczyźnie

Comment

• abernacka
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10862

Jak wiesz nawet gdzie można dostać Raciborskie w butelce to chętnie się dowiem. Posmakowałbym piwka z miasta rodzinnego na obczyźnie
          Wyszukiwarka nie działa?

Ps. Wczoraj był w Bocianie.
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• moki54
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2011.04
            • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
            Wyszukiwarka nie działa?

Ps. Wczoraj był w Bocianie.
            Przepraszam Cię abernacka, jestem pierwszy dzień na forum, a nie mam całego dnia na ogarnianie na szybko wszystkich tematów i postów.

Dziękuję na informację

Comment

• abernacka
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.12
              • 10862

(...), a nie mam całego dnia na ogarnianie na szybko wszystkich tematów i postów.
              (...)
              Dlatego wymyślono wyszukiwarkę.
              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13956

Raciborskie to chyba teraz w każdym "lepszym" sklepie z piwem w Trójmieście, jak i w całym kraju. Wejdź do działu "Piwo - gdzie". Jest tam też temat, gdzie znajdziesz piwne mapy sklepów i lokali w całym kraju (i nie tylko). Linków nie będę podawać, byś mógł, nasz nowy kolego, poćwiczyć forum

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• moki54
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2011.04
                  • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                  Dlatego wymyślono wyszukiwarkę.
                  Mimo wszystko w wynikach wyszukiwarki też trzeba poszukać
                  A po to został stworzony dział "Piwo-Gdzie" żeby zapytać Koniec offtopicu.

Dziękuje za odpowiedzi.

Comment

• boris-cz
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2007.11
                    • 33

Knajpy z lanym Raciborskim do tej pory nie odwiedzilem,ale w drodze do Rud kupilem Zielone i Raciborskie w sklepiku w Markowicach.No i juź go mamy takźe w Cieszynie.I przy okazji zalobbuje w skansenie w Rudach,moźe wezma jakaś beczke.Kiedyś mieli zawsze na lato.Tzn.-przed ostatnia przerwa w produkcji.

Comment

Przetwarzanie...
                    X