Witam, Poszukuje urokliwego miejsca na terenie Saskiej Szwajcarii lub w pobliżu. Interesuje mnie Browar połączony z hotelem restauracja i najlepiej SPA wszystko połączone w jednym miejscu. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Saska Szwajcaria
Collapse
X
-
Zajeło mi to 10 sekund. Więcej informacji możesz zdobyć sam wykazując minimum chęci i wkładając minimum pracy.
Dla ułatwienia po niemiecku to: Sächsische Schweiz, po angielsku: Saxon Switzerland.
Zaręczam, że po krótkim wyszukiwaniu pokazują się SPA. Chwilę dłużej wyszukuje się browary. Potem mapka i szukasz które SPA jest blisko browaru który Tobie pasuje."nie traćcie ani sekundy, zmarnowany jest czas, którego nie spędzacie w gospodzie", Ladislav Klima "Tragikomedia ludzka"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lubiepiwo90 Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.thebeergeek.com/blog/?p=2996
Zajeło mi to 10 sekund. Więcej informacji możesz zdobyć sam wykazując minimum chęci i wkładając minimum pracy.
Dla ułatwienia po niemiecku to: Sächsische Schweiz, po angielsku: Saxon Switzerland.
Zaręczam, że po krótkim wyszukiwaniu pokazują się SPA. Chwilę dłużej wyszukuje się browary. Potem mapka i szukasz które SPA jest blisko browaru który Tobie pasuje.
Comment
-
-
To nie Frankonia, więc nie ma tego zbyt dużo, a już ten warunek - SPA... No ale może akurat?
Jest taki dział Piwo - Gdzie, a tam temat Piwna kartografia. Znajdziesz tam piwne mapy m.in. Saksonii. Na południowy wschód od Drezna są tylko 3 minibrowary i 1 większy, przy czym żaden z nich nie leży ściśle w wybranym przez Ciebie terenie, lecz w szeroko rozumianej okolicy.Last edited by Pendragon; 2010-11-25, 11:45.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo nie Frankonia, więc nie ma tego zbyt dużo, a już ten warunek - SPA... No ale może akurat?
Jest taki dział Piwo - Gdzie, a tam temat Piwna kartografia. Znajdziesz tam piwne mapy m.in. Saksonii. Na południowy wschód od Drezna są tylko 3 minibrowary i 1 większy, przy czym żaden z nich nie leży ściśle w wybranym przez Ciebie terenie, lecz w szeroko rozumianej okolicy.
Comment
-
-
Wieczorem poszukam czegoś odpowiedniego w swoich notatach.
Jak dobrze pamiętam SPA z browarem w tych okolicach nie ma, ale za to są kąpiele w piwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWieczorem poszukam czegoś odpowiedniego w swoich notatach.
Jak dobrze pamiętam SPA z browarem w tych okolicach nie ma, ale za to są kąpiele w piwie.
Comment
-
-
Wieczorem dam ci odpowiedź.
Saksonia w tym wypadku raczej odpada.
Comment
-
-
Dziesieć dni temu wypoczywałem w Marlow (Meklemburgia) tym hotelu: http://www.recknitztal-hotel.de/cms/
SPA co prawda tam nie ma, ale jest ich browar i Wellness.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wielblad Wyświetlenie odpowiedziWitam, Poszukuje urokliwego miejsca na terenie Saskiej Szwajcarii lub w pobliżu. Interesuje mnie Browar połączony z hotelem restauracja i najlepiej SPA wszystko połączone w jednym miejscu. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Comment
-
Comment