Znacie jakieś ciekawe sklepy w tych okolicach z piwem oczywiście
Czechy, Zlate Hory - sklep z piwem?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtekfeduni Wyświetlenie odpowiedziZnacie jakieś ciekawe sklepy w tych okolicach z piwem oczywiściemb WOS
-
-
tak dokładnie o miasteczko za Głuchołazami mój błądLast edited by wojtekfeduni; 2011-01-16, 11:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW zlotych nie szukałem ale fajny sklep na przejsciu w mikvlenowicachLast edited by darekd; 2011-01-19, 15:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziZapewne chodziło o Mikulovice W tej miejscowości jest dużo sklepów. M.in, już dalej od granicy jest market Hruška. W Zlatych Horach jest m.in. Jednota. Nie ma co liczyć na mega wybór, ale z trafieniem np. Holby nie będzie problemów (szczególnie polecam zimową sezonową 13%). A od dokładnych adresów Wojtku użyj języka lub internetu.Last edited by anteks; 2011-01-21, 13:45.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtekfeduni Wyświetlenie odpowiedzia coś w stylu Opata znajdę albo skalaka?
Wiem, ze nie pomogłem, więc w zamian oferuję listę knajp z lepszym piwem, nie wiem czy aktualna, możesz sprawdzić sam
1. Hotel Aurum, Polská 65 (tuż przy granicy) - Černá Hora 10 (była w 2008)
2. Hotel Minerál, Polská 392 - Holba 11 (w 2009)
3. Hotýlek u Pekina, Dolní údolí (przy skrzyżowaniu dróg 453 i 454) - Svijany 11
plus ew.:
4. Hospoda U Barona, Wolkerova 284 - Starobrno 11
5. Restaurace U Radnice, nám. Svobody 40 - Master 18Last edited by Pendragon; 2011-01-21, 14:14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziDokładnie zaraz za przejściem w kierunku Jesenika jest ciekawy sklep z piwem , można płacić w złotówkach .Przy wjeździe do Jesenika jest Billa . Gdybyś chciał jechać jeszcze parę km to polecam http://www.pivo-vaclav.cz/ .
Comment
-
-
Last edited by danhaj; 2011-01-21, 15:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtekfeduni Wyświetlenie odpowiedziczyli w tym browarze mogę se normalnie kupić piwo? bo nie wiem jak to wygląda bo nigdy nie byłem w browarze a widzę że vacław ma Pszeniczne
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Gotowych butelek nie mają. Można wziać na wynos w PET-ach.
Comment
-
-
Zmieniło się coś w Zlatych Horach od ostatniego posta? Będę w okolicy przez jakiś tydzień, a możliwość transportu będzie mocno ograniczona więc w grę wchodzą zakupy tylko w tym miasteczku.
COOP Jednota ma takie dziwne godziny otwarcia czy można tam coś kupić w niedziele?
Po - Pá 8:00 - 17:00
So 8:00 - 12:00
Comment
-
Comment