Mam pytanie. W jakim sklepie/hurtowni/pubie dostanę w/w piwo w woj.Śląskim. Najbardziej mnie interesują dwa miasta: Gliwice oraz Zabrze. Jeśli jednak znacie jakieś inne lokalizacje to też prosiłbym o podanie, będę bardzo wdzięczny!
Bosman - Woj.Śląskie
Collapse
X
-
Powinien być w Auchan.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Przed Nowym Rokiem widziałem Bosmana n/p w:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziBosman Full i Bosman Specjal dostępny jest w sieci sklepów Intermarche.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziW okolicy powinien być dostępny Piast, obecnie to bardzo podobne piwo jeśli nie to samo. A jak Piast Ci nie wystarczy to sprawdź w najbliższym Intermarche.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
W każdym Lidlu, ale tylko Full w puszce.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzięki wielkie wszystkim za pomoc, pojeżdżę, poszukam, może w końcu się tego napiję. Chociaż kto wie, może w połączeniu z zanieczyszczonym górnośląskim powietrzem będzie smakował inaczej aniżeli w połączeniu z morskim powiewem?
Pozdrawiam.
Comment
-
Comment