Czy w getrekach można już płacić kartami ?
Neuzelle + getranki w Guben i Frankfurcie
Collapse
X
-
4 lata temu nie można było, przynajmniej w tych, które odwiedziłem. Poza tym kłopoty były też z Visą. No ale czasy się zmieniają.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie dlatego pytam bo czasy się zmieniają (Biedrona). Ostatnie moje odwiedziny 5 lat temu skończyły się dymaniem do bankomatu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie dlatego pytam bo czasy się zmieniają (Biedrona). Ostatnie moje odwiedziny 5 lat temu skończyły się dymaniem do bankomatu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNa 100 % w którymś getranku w Gubinie (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziCzy w getrekach można już płacić kartami ?
W wielu innych getrankach, jeżeli jest możliwość płacenia kartą to tylko EC. Nawet MasterCard, którym niby zapłacimy wszędzie w Niemczech jest bezużyteczny...
Comment
-
Comment