Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007
PS chyba temat w złym miejscu
zdecydowanie
mozna chyba jeszcze dopisać Nakło, Konstancin, Kormoran
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Wydaje się jednak ,że forum nie jest wywiadownią gospodarczą.
nie chodzi mi o wywiad,a o pomoc, prowadze firme dystrybucyjna w sektorze spozywczym i zastanawiam sie nad dystrybucja wlasnej marki piwa, nie mam zadnych zlych zamiarów
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Comment