Bory Tucholskie i Kaszuby

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    W takim razie trzeba się koniecznie spotkać

Co do Szymbarku, to jest kawałek drogi ale postaramy się przyjechać po was autem.
    Z góry podziękowania.
    Co do dnia spotkania, to pewnie wchodzi w rachubę sobota 2 lipca ?

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10863

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
      Z góry podziękowania.
      Co do dnia spotkania, to pewnie wchodzi w rachubę sobota 2 lipca ?
      A niekonicznie

Wiesz dobrze, że portowcy dni wolnych nigdy nie mają
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pogoniarz
        • 2003.02
        • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
        A niekonicznie

Wiesz dobrze, że portowcy dni wolnych nigdy nie mają
        To fakt, ale jeśli chodzi o portowców, to tylko Ty będziesz reprezentować naszą brać, ja będę, że tak napiszę w stanie spoczynku
        Reszta współbiesiadników pewnie pracuje "normalnie"(choć po zmianie nabrzeża od kilku lat święta i weekendy mam wolne, raptem z kilka razy w roku zostanę z piątku na sobotę, lub przyjdę z niedzieli na poniedziałek).

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
          • 2003.02
          • 7971

Zmiana miejsca pobytu, ale nie ma tragedii "kilometrowych" do Szymbarku. Będziemy w Ocyplu, nie dość, że taniej , to i sympatyczniej się wydaje(czas pokaże)
          Przyjdzie odpowiedni moment to pogadamy o szczegółach;myślę, o wymianie piwek (ze Starej Komendy coś się zapewne przywieziemy do spróbowania, może z Niemiec...)

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13959

Zmiana miejsca pobytu, ale nie ma tragedii "kilometrowych" do Szymbarku. Będziemy w Ocyplu, nie dość, że taniej , to i sympatyczniej się wydaje(czas pokaże)
            Przyjdzie odpowiedni moment to pogadamy o szczegółach;myślę, o wymianie piwek (ze Starej Komendy coś się zapewne przywieziemy do spróbowania, może z Niemiec...)
            Hmm,a będziecie mieć może wolne miejsce w aucie by mnie zabrać ze Starogardu?
            Przywieść zresztą też

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pogoniarz
              • 2003.02
              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
              Hmm,a będziecie mieć może wolne miejsce w aucie by mnie zabrać ze Starogardu?
              Przywieść zresztą też
              Wolne miejsce się znajdzie, ale za każdy nadliczbowy kilometr jeden cieplutki lesio puszkowy z soczkiem i ze słomką (może już będzie nawet niepasteryzowany )
              Tak serio wszystko zależy od Westy, ja tylko sprzątam

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• Pendragon
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13959

A zamiast Lesia może być domowe?
                To jakieś 13 kilometrów więcej.
                Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-04-22, 09:10.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pogoniarz
                  • 2003.02
                  • 7971

A zamiast Lesia może być domowe?
                  To jakieś 13 kilometrów więcej.
                  Czyżby w jedną stronę per pedes?
                  My chcielibyśmy pozwiedzać sobie troszkę okolice(generalnie Szymbark), także wyjazd z miejsca zakwaterowania byłby kole 11, powrót o powiedzmy rozsądnej porze(czterolatka ma swoje prawa )
                  Co do piwa jakby "wyszedł" niepasteryzowany lesio, to domowe szans nie mają

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• Pendragon
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13959

Jak przyjdzie czas, to się zgadamy. Z tym, że ja być może 27-28 czerwca będę wracać z Wrocławia, więc pasowałby mi początek lipca, ew. 30 czerwca.

Comment

• Pogoniarz
                      • 2003.02
                      • 7971

To co jakieś pomaluśku konkrety?My jesteśmy, że tak powiem elastyczni.
                      Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2011-06-15, 09:27.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• Ahumba
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9087

Jak coś po 8 lipca to i ja może się załapię
                        Jestem jak zwykle w Charzykowych.
                        A na giełdę w Człuchowie (16.07) zajrzysz?
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pogoniarz
                          • 2003.02
                          • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                          Jak coś po 8 lipca to i ja może się załapię
                          Jestem jak zwykle w Charzykowych.
                          A na giełdę w Człuchowie (16.07) zajrzysz?
                          Na 99% nie.

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13959

No tak, czas szybko zleciał. Ja co prawda z Żywca/Wrocławia wracać nie będę, za to z Gliwic
                            Trzeba by się zgadać który dzień odpowiada jak największej liczbie osób.
                            No i pytanie czy będzie się Wam chciał zahaczać o Starogard?

Comment

• Pogoniarz
                              • 2003.02
                              • 7971

No tak, czas szybko zleciał. Ja co prawda z Żywca/Wrocławia wracać nie będę, za to z Gliwic
                              Trzeba by się zgadać który dzień odpowiada jak największej liczbie osób.
                              No i pytanie czy będzie się Wam chciał zahaczać o Starogard?
                              Sądzę, że Westa da radeczkę zahaczyĆ o Starogard, ja już sobie z Nią pogadam
                              Co do dnia my jak pisałem otwarci.

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13959

Sądzę, że Westa da radeczkę zahaczyĆ o Starogard, ja już sobie z Nią pogadam
                                Co do dnia my jak pisałem otwarci.
                                No to fajnie. Z Ocypla kierujecie się na Lubichowo i potem cały czas prosto, w mieście też bez skręcania, aż zobaczycie po prawej Netto, po lewej Carrefoura. Zjeżdżacie na parking do Netto, a ja tam będę czekać
                                Po drugiej stronie ulicy jest sklepik z piwem, gdybyś chciał uzupełnić zapasy...

Comment

Przetwarzanie...
                                X