Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Bory Tucholskie i Kaszuby
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziCoś ciekawego tam jest?
Gdybyś chciał kupić Gościszewo, to polecałbym jednak wypad do Tesco (kilometr dalej), bo tam trzymają je w lodówce.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-06-19, 12:42.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
Sekcja z 3miasta i okolic chyba zdegustowana piwem, albo możliwością spotkania się z nami
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Piwa ze Starej Komendy nie przywiozę, w dalszym ciągu komenda nie została otworzona .Czyżby pierwsza warka im nie wyszła?Boją się plamy na dzień dobry?Dobra nieważne, w poniedziałek wieczorem lądujemy w Ocyplu
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Sekcja z 3miasta i okolic chyba zdegustowana piwem, albo możliwością spotkania się z nami
To co, najbliższa sobota?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBez przesady. Po prostu niefortunny dział wybrałeś na organizację spotkania.
To co, najbliższa sobota?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Sobota jak najbardziej, tym bardziej, że wtedy właśnie pasuje piotratowi.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Miałem dzwonić, ale widzę że jesteś aktywny.
O której jedziemy ? Ja się dostosuję.
Abernacka - wybierasz się? Bierzesz piotratta?
Comment
-
-
Pogoniarz - nie szykuj się na zakupy w starogardzkim Ekosmaku. Zamknięty do 16 lipca...
Pozostaje ew. Tesco lub sklepy z Amberem, ale te to chyba są dostępne w Ocyplu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...)Abernacka - wybierasz się? Bierzesz piotratta?
Mogę trzy osoby zabrać z 3miasta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziTo super,piszę się na jedno miejsce.
(...).
Moze zwerbujemy Okinola i Bombiego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedzi(...)do Okinola nie mam kontaktu(ale mam kopertę).
Comment
-
Comment