Mam butelkowego Ambera do bólu, beczkowy Specjal 4 zł, także oki jest, to jak się ustawiamy?
Bory Tucholskie i Kaszuby
Collapse
X
-
Mi tam wsio ryba, byle nie wcześniej niż o 10 i nie później niż o 18
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No to wychodzi 12:30 - 13:00 w Szymbarku. Abernacka - pasuje?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...) Abernacka - pasuje?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to wychodzi 12:30 - 13:00 w Szymbarku. Abernacka - pasuje?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Będę czekać pod Netto - łatwy dojazd - z Ocypla via Lubichowo cały czas prosto. Pierwsza spotkana sygnalizacja świetlna - skrzyżowanie na wprost i po prawej wjazd do Netto (po lewej Carrefour, ale tam nie ma lewoskrętu). Współrzędne: 53°57'52.128"N, 18°31'37.524"ELast edited by Pendragon; 2011-07-01, 19:00.
Comment
-
-
A ja tam na jasne pod postacią Wieżycy (kanał lewy) oraz Mnicha (kanał prawy) za bardzo narzekać nie mogę. Można było wypić te a'la Svijany. Reszta to niestety już inna, gorsza, bajka.
Dzięki za transport i towarzystwo.
Ja potem jeszcze poprawiłem sobie smak lanym Rycerzem oraz Primatorem. Na koniec trafiłem nawet na fragment koncertu Big Cyca oraz odkryłem, że po wielu miesiącach otworzyli u mnie Żabkę, w której jest Lubuskie pod nazwą Staromiejskie
Comment
-
Comment