Jak w temacie. Poszukuję ciemnego Svyturysa. Wiem, że jest w Realu na Jubilerskiej ale tylko w zestawach z Ekstra Draught i Baltasem. Kiedyś na pewno był w Marcpolach ale ten w którym kupowałem już nie istnieje. Warto szukać w innych?
Svyturys Baltijos Dark Red - gdzie w Warszawie?
Collapse
X
-
Svyturys Baltijos Dark Red - gdzie w Warszawie?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Tagi: brak -
W Marcpolu na Berensona był z miesiąc temu, ale na wycieczkę nie namawiam.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Dzięki. W Marcpolu na Abrahama też jest. Tylko cena to przegięcie - 5,70 zł za butelkę.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
Related Topics
Collapse
-
Specjalna linia piw Svyturys, produkowana w małych partiach w butelkach numerowanych. JA w Kownie trafiłem z tej serii American Style Wheatwine.
Kolor: miedziano -czerwony
Piana: niska szybko znika
Wysycenie: umiarkowane
Aromat: tu duże zaskoczenie, bo nie czuć amerykańskich...3 Photos-
Channel: Litwa
2022-01-20, 13:57 -
-
Jasny lager z alko 5.0% a IBU 28.
Puszka 568 ml.
"To piwo uwarzyliśmy specjalnie dla fanów najsłynniejszego litewskiego klubu koszykówki „Kauno Zalgiris”.
Nazwaliśmy je „Zalia Balta” (ang. Zielono-biały) na cześć oficjalnych barw drużyny."
Piana - więcej...-
2025-01-17, 16:13 -
-
Słodka brzoskwinia, banan, karmel, trochę cukierkowato owocowe.
Nie jestem fanem stylu, ale wziąłem jedno na testy i jest to nieźle oddany belgijski blond.
Beczkowy literek kupiony Pod Strzechą (Olbrachta, W-wa) w promo cenie - 5.99 zł./1 l.-
2018-07-03, 09:17 -
-
But 0,5 alk 6 % browar Kłajpeda Cena 2.09 lita
Kolor - ciemny karmelowy klarowny
Zapach - przyjemny karmelkowy
Pianka - drobna, wysoka, długo się utrzymuje
Gaz - w normie
Smak - bardzo smaczne piwko, delikatna goryczka ale nad nia króluje słodycz karmelu
...-
-
-
Alkohol 4,5 % objętości, ekstraktu brak nawet na stronie internetowej, w składzie wiórki kokosowe i chmiel East Kent Golding. Piwo w stylu stout.
Kolor ciemnobrunatny, nieprzejrzyste.
Piana beżowa, gęsta, ale niska.
W zapachu kawa zbożowa i orzechy laskowe. Coś...-
2017-02-28, 17:46 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment