Dobra knajpa w Beszenowej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kredens81
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.10
    • 33

Dobra knajpa w Beszenowej

Hej, wybieram się do Beszenowej na Słowacji, wiem że jest tam trochę knajp. Ale może by mi ktoś polecił fajne miejsce gdzie jest duży wybór pivek a także dobrego jedzenia. Z góry dzięki za odpowiedz od zawsze spragnionych najcudowniejszego napoju przedłużającego młodość i dodającego sił witalnych.
    Rodem z Podkarpacia
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13959

Wg. KAM NA PIVO piwa przez duże P to ty się tam nie napijesz... króluje Zlaty bazant, a z czeskich tylko Kozel, Starobrno i PU, więc nie wiadomo co już gorsze.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-06-01, 22:04.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• kredens81
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2010.10
      • 33

Mmm ale klapa. Musze gdzieś po drodze wpaść do okolicznego sklepiku i nakupić rożnych pivek aby je następnie zaaplikować sobie na hotelu. Lubie ciemne palone piva ale byłem tak dawno tam że nie pamiętam nazw. Co polecasz z dostępnych masowych w miarę dobrych ciemnych pivek.???
      Rodem z Podkarpacia

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13959

Ze słowackich podobno ciemny Saris jest całkiem dobry.
        Zlaty Bazant też wypuścił ciemne, z tym że ono jest dostępne i u nas.
        Innych miejscowych ciemnych chyba tam nie ma, ale tez na Słowacji to ja byłem 10 lat temu, jeszcze w innej rzeczywistości
        Ale za to czeskie są tam pewnie w sklepach dostępne.
        Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-06-01, 22:41.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• leona
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.07
          • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kredens81 Wyświetlenie odpowiedzi
          Co polecasz z dostępnych masowych w miarę dobrych ciemnych pivek.???
          Znajdź Lidla (w Beszenowej pewnie nie ma ale może w Preszowie?) i bierz całą skrzynkę ciemnego Ambrosiusa warzonego przez browar Popper. Choć nie dam głowy czy w tym roku nadal robią dla lidla?

Comment

• kredens81
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2010.10
            • 33

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
            Znajdź Lidla (w Beszenowej pewnie nie ma ale może w Preszowie?) i bierz całą skrzynkę ciemnego Ambrosiusa warzonego przez browar Popper. Choć nie dam głowy czy w tym roku nadal robią dla lidla?
            Sprawdziłem w wujku googlu, w Rozemboroku jest Lidl, na pewno tam zaglądnę. Dzięki. Tymczasem pijmy browar bo szkoda życia he he.
            Rodem z Podkarpacia

Comment

Przetwarzanie...
            X