Czy gdzieś na Śląsku jest sklep który ma jeszcze w sprzedarzy to piwo ? W sklepach w których robię piwne zakupy już nie ma a tęsknię za tym piwkiem coraz bardziej.
Brackie Pale Ale - jest gdzieś jeszcze ?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Zdajesz sobie sprawę, że być nie może? No chyba, że przez gapiostwo obsługi. A sam bym kupił, bo dziś chciałem wypić ostatnią zachowaną butelkę, to mi się stłukła
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika falcon Wyświetlenie odpowiedziTermin przydatności tego piwa to był z tego co pamiętam - MAJ 2011.
Comment
-
-
-
Wiem że to nie Śląsk ale jakieś 1,5 tygodnia temu na pewno było minimum kilka sztuk (tyle zauważyłem kątem oka a być może pozostałe nie były wyeksponowane) w warszawskiej Rodzince-Bis. Kosztowały równe 5 zeta. Po lekturze tego posta z ciekawością spojrzałem na datę na odklejonej ecie i widnieje na niej 26.05.11. Po 3 miesiącach od daty spożycia piwo jednak nie było zepsute. Nie jestem klientem awanturującym się i nie będę się pienił za sprzedanie piwa z 3-miesięcznym przekroczeniem daty spożycia gdyż inaczej pewnie nigdy nie miałbym już okazji spróbowania go.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ja też jakieś dwa może trzy tygodnie temu kupowałem na Krakowskim rynku w sklepiku dwa Brackie PA. Sprzedawca miał w sumie 6 sztuk, poinformowałem go uprzejmie (zanim wyjął z lodówki), że są już po terminie. Nie dowierzał Po czym utargowałem 30% zniżki haha i spożyłem na nadwiślańskich bulwarach
Comment
-
Comment