No, z tym Brackim to poleciałeś
Opole - zadnej knajpy?
Collapse
X
-
-
-
Tak, wczoraj dołączyły do granic Opola w wyniku Anschlussu.Last edited by ART; 2011-12-02, 12:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O, no to marsz do Piwo-Gdzie > Knajpy > Opole
edycja: sam się wymaszerujęLast edited by ART; 2011-12-02, 14:58.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak sobie teraz uświadomiłem - autorowi chodziło o "zadnie" knajpy - takich jest u nas dostatek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTak, wczoraj dołączyły do granic Opola w wyniku Anschlussu.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kwadri Wyświetlenie odpowiedziNa rogu Staromiejskiej i Osmańczyka jest nowy lokal 4bas. Jest tam lany ciemny Litovel i jasny Klášter.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
To jest coś nowego, niedawno w wesołej atmosferze poznawaliśmy uroki Staromiejskiej a we wspomnianym miejscu w oknie wisiała kartka zachęcająca do wynajmu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Chwilę mnie nie było a tu proszę jaka dyskusja się rozpętała
Ja w Warszawie mam własciwie tylko Czeska Basztę i Bierhalle. Ale miejsca do wyjścia w kapciach na Saskiej Kępie brak. Więc nie czuję się lepiej od mieszkańców Opola.
Co do Opola to wypróbuje 4bas skoro mają czeskie piwa. DziękiKocham czeskie piwo :)
Comment
-
Comment