Pytanie takie samo jak w temacie.
Gdzie sie napije Pinty z kija w Bydgoszczy?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ESKIMOS Wyświetlenie odpowiedziPytanie takie samo jak w temacie.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJak otworzą pub Bydgoszcz we Wrocławiu lub Krakowie.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTomku w Krakowie jest z kija
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiecie co, ja też bym chciał wiedzieć, gdzie w Białej Podlaskiej jest knajpka z 26 nalewakami z piwem...
Comment
-
-
No niestety ale sklepy z dobrym piwem, czy stricto specjalistyczne rozwijają się znacznie szybciej niż lokale gastronomiczne z ciekawymi pozycjami. Ja z niecierpliwością czekam na lokal z 3-4 nalewakami z fajnym piwem (w tym pszenica lub ciemne) a o lanej Pincie to nawet nie śmiem niestety marzyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziNo niestety ale sklepy z dobrym piwem, czy stricto specjalistyczne rozwijają się znacznie szybciej niż lokale gastronomiczne z ciekawymi pozycjami. Ja z niecierpliwością czekam na lokal z 3-4 nalewakami z fajnym piwem (w tym pszenica lub ciemne) a o lanej Pincie to nawet nie śmiem niestety marzyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziGdyby nie ta odległość to na pewno już bym się zjawił nie raz
Comment
-
Comment