Świnoujście - Królewskie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lineeee
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.12
    • 2

Świnoujście - Królewskie

Witam Wszystkich !

Szukałem tego piwka, ale nie mogę znaleźć Wie ktoś może, czy w Świnoujściu albo okolicach da się w te piwo zaopatrzyć ?
  • Pankracy
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2007.10
    • 2797

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lineeee Wyświetlenie odpowiedzi
    Witam Wszystkich !

Szukałem tego piwka, ale nie mogę znaleźć Wie ktoś może, czy w Świnoujściu albo okolicach da się w te piwo zaopatrzyć ?
    Skontaktuj się z oddziałem Grupy Żywiec w Świnoujściu (jeśli taki istnieje). Może ci powiedzą.

Nie wiem po co komu takie piwo?
    Ja bym pojechał na drugą stronę granicy. Tam są ciekawsze.
    Last edited by Pankracy; 2011-12-03, 20:49.

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10861

Witam Wszystkich !

Nigdy nie pojmę takich pytań. Niewiedza? Ignorancja?
      Po co komu takie "piwa", jeżeli dosłownie kilka kilometrów za miedzą ma trzy browary restauracyjne (Heringsdorf, Alhbeck oraz Melenttin) oraz dobrze zaopatrzone getranki.
      Last edited by abernacka; 2011-12-03, 20:58.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• pioterb4
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.05
        • 4322

Po co komu takie "piwa", jeżeli dosłownie kilka kilometrów za miedzą ma trzy browary restauracyjne (Heringsdorf, Alhbeck oraz Melenttin) oraz dobrze zaopatrzone getranki.
        To jest życie wedlug dewizy z Rejsu Piwowskiego: "najlepsze są te piosenki które już raz słyszałem". W niemieckim getranku jest kupa piw nienzanych, do tego etykiety nie po naszemu, nie wiadomo co to w ogóle jest, a Królewskie sprawdzone, koledzy znają i polecają. Sam znam ludzi, którzy podczas dwutygodniowego pobytu w Nimeczech potrafią spróbować tylko Beck'sa i Krombachera a z wycieczki do Pragi przywieźć 3 butelki PU.

Comment

• lineeee
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.12
          • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi
          To jest życie wedlug dewizy z Rejsu Piwowskiego: "najlepsze są te piosenki które już raz słyszałem". W niemieckim getranku jest kupa piw nienzanych, do tego etykiety nie po naszemu, nie wiadomo co to w ogóle jest, a Królewskie sprawdzone, koledzy znają i polecają. Sam znam ludzi, którzy podczas dwutygodniowego pobytu w Nimeczech potrafią spróbować tylko Beck'sa i Krombachera a z wycieczki do Pragi przywieźć 3 butelki PU.
          Otóż to. Jutro spróbuję się dodzwonić do żywca, bo dzisiejsze poszukiwania znowu poszły na marne ...
          Co do komercyjnych marek piw gebelsów od siebie mogę polecić Paulanera.

Comment

• Piecia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.02
            • 3312

Otóż to. Jutro spróbuję się dodzwonić do żywca, bo dzisiejsze poszukiwania znowu poszły na marne ...
            Tylko nie zapomnij jak będziesz za granicą przywieźć sobie skrzynkę Paulanera - u nas ciężko dostępny.
            Koniec i bomba,
            Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• pioterb4
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.05
              • 4322

Tyle że jest to zachownaie bez sensu. W ten sposób nigdy nie odkryjesz niczego ciekawego. A paulanera to ja moge kupić w Polo 500 metrów od domu.

Comment

• abernacka
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.12
                • 10861

(...)Co do komercyjnych marek piw (...).
                A znasz niekomercyjne marki? Bo, ja nie!

Comment

• Cooper
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2002.11
                  • 6056

domówki
                  Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                  1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• abernacka
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
                    domówki
                    A jaki to domowy browar dorobił się marki piwa?

Comment

Przetwarzanie...
                    X