Kojarzycie czy w naszym pięknym kraju zdobędę coś z norweskich, np. Nogne? Widziałem ostatnie wpisy z zeszłego roku, więc nie napawa to optymizmem, ale może coś jest gdzieś do odnalezienia?
Czy znajdę gdzieś w PL piwo norweskie np. z Nogne
Collapse
X
-
Czy znajdę gdzieś w PL piwo norweskie np. z Nogne
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Dzięki zapytam Duxcry.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziWe Wrocławiu dostępny też był gdzieś Mikkeler, widziałem jakąs informację na FB.Last edited by abernacka; 2012-05-09, 14:58.
Comment
-
-
Mikkeler uwarzył w Nøgne Ø całkiem sporo piw, konkretnie 19. Beer Here ma na koncie trzy piwa uwarzone w Nøgne Ø. Pełna lista: http://www.ratebeer.com/brewers/nogne-o/3642/JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziWydawało mi się, że niektóre swoje piwa warzyli w Nogne? Albo pomyliłem z jakimś inny kontraktowym browarem.
Comment
-
-
Dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard Wyświetlenie odpowiedziNiewiele to pomoże, ale etykiety pozostałych trzech były utrzymane w tej samej tonacji.
JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Wpadłem na podobny pomysł - zerknąłem na listę piw, ale liczba potencjalnych podejrzanych okazała się zbyt duża, żeby coś wytypować. Na stronie internetowej jest tego jeszcze więcej.
Jakbym miał wskazać dwa piwa poza Imperial Stout'em, to mój wybór padłby na: #100 i Pale Ale.
Oczywiście nie sugerujcie się tym zbytnio.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
@Blackbeard - mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, w jakiej cenie jest nogne?Last edited by vinhodoporto; 2012-05-28, 15:07.
Comment
-
Comment