po ćwierć stówki Nogne 100, Nogne Ipa, Nogne 2 Captains double ipa, Imperial stout
Czy znajdę gdzieś w PL piwo norweskie np. z Nogne
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Dzięki za info. Czyli właściwie tyle co w Norwegii (czyli tanio ). Imperiala piłem i muszę przyznać, że jest moc. Polecam. A ty które wybrałeś?Ostatnia zmiana dokonana przez vinhodoporto; 2012-05-28, 15:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vinhodoporto Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info. Czyli właściwie tyle co w Norwegii (czyli tanio ).JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vinhodoporto Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info. Czyli właściwie tyle co w Norwegii (czyli tanio ). Imperiala piłem i muszę przyznać, że jest moc. Polecam. A ty które wybrałeś?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNo nie bardzo. Obecnie najtańsze piwo z Nøgne Ø (Brun) kosztuje w Vinmonopolet 60 koron, czyli ok. 33 złote. Two Captains to już 73 korony, czyli 40 złotych. 40 a 25, to spora różnicaLiczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNo nie bardzo. Obecnie najtańsze piwo z Nøgne Ø (Brun) kosztuje w Vinmonopolet 60 koron, czyli ok. 33 złote. Two Captains to już 73 korony, czyli 40 złotych. 40 a 25, to spora różnica
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noriusz81 Wyświetlenie odpowiedzi25 zł to rozsądna cena za norweskie specyfiki. A co do Vinmonopolet to śmiało są tam ceny wyższe o ok. 30-40 % od klasycznych marketów, w których wybór piw jest dość spory...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziPodbijam. Czy obecnie jest gdzieś u nas Nogne? Napaliłem się na 100. Najlepiej gdyby to był Dolny Ślask ew. Poznań.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
Comment