Ciechan Miodowy z beczki- Wrocław

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kosmonaft
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 1

Ciechan Miodowy z beczki- Wrocław

Witam,
    to jest mój pierwszy post Po Festiwalu Dobrego Piwa się zakochałem w Ciechana Miodowego z beczki. Z któryś ze starszych tematów znałazłem że niby "U Augsta" można dostać we Wrocławiu Ciechan Miodowy z beczki ale niestety to jest już nie aktualne
    Chciałem się spytać czy gdzieś we Wrocławiu można dostać Ciechan Miodowy z beczki?
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 931

niestety obecnie raczej nigdzie nie ma beczkowego Miodowego, pojawia się czasem jedynie Wyborny - w ZUPie, Nietocie albo Academusie.

Comment

Related Topics

Collapse

• TommyCollins
      Beczka dębowa - spora szpara na dnie beczki
      TommyCollins
      Witam!
      Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...
      2024-05-15, 15:56
    • Javox
      Błonie, [Inne Beczki] Mango Jerry
      Javox
      Pszenica z sokiem z mango.
      Ekstrakt 13.0*, alko 5.0%.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
      Lacing - nie za dużo.
      Gaz - średni.
      Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
      Aromat - cytrusy, multiwitamina, stary Bobofruit (taki z PRL-u).
      Smak...
      2023-10-18, 18:48
    • MatiWro
      Gdzie we Wrocławiu kupię piwo Bosman i Międzyzdroje?
      MatiWro
      Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
      2021-06-02, 21:47
    • dadek
      Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • rohozecky
      Ciechanów, Kilinskiego 4/8, Qbatura
      rohozecky
      Restauracja w budynku Ciechana, mieszczącym również hotel. Nowoczesny wystrój, dobra kuchnia, choć stosunkowo droga (dania główne w granicach 40-50 zł). Z beczki nic, z lodówki Ciechan Wyborne, Miodowe i bodajże bezalkoholowe. Wyborne niezłe, lepsze niż się spodziewałem. Do tego kilka...
      2022-03-20, 20:49
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...