Belgijskie piwa z dostawą do domu
www.brasserie.pl (zamknięte)
Collapse
X
-
Ale jakie ceny2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria -
Fajnie, że coś takiego jest. Tylko te cenyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ciekawy pomysł, który, nie ukrywam, też kiedyś chodził mi po głowie.
Wielki plus, bo to chyba PIERWSZY prawdziwie piwny sklep internetowy w Polsce.
Witryna zaprojektowana bardzo atrakcyjnie, nie przeładowana informacjami, a obejmująca, to co rzeczywiście niezbędne, aby zachęcić do zakupów.
Zauważyłem, że pomysłodawcy poszli w stronę piw w dużych butlach oraz zestawów, chyba dlatego, że na takim rozwiązaniu można jeszcze jako tako zarobić (zwróćmy uwagę na koszty wysyłki)
Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby sklep okazał się na tyle zyskowny, że właściciele odważą się na poszerzenie gamy produktów o mniej znane piwa (np. bieres artisanales) w szerszej gamie i mniejszych objętościach. Oczywiście dostępnych po w miarę normalnych cenach.
Trzymam kciuki i życzę powodzeniaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerOczywiście dostępnych po w miarę normalnych cenach.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13190 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Sklep mi się podoba bo inicjatywa zacna, i wybór słuszny, i wykonanie na poziomie. Jednak ceny rzeczywiście bywają przesadzone. Poza tym przydałoby się poszerzyć ofertę chociaż o wersje w małych butelkach, a później oczywiście o lokalne ciekawostki - bieres artisanales o których wspomniał Dreamer. Z chęcią zobaczyłbym też sprzedawane oddzielnie szkło piwne.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrasserieA jeśli koszty wysyłki = 0zł ?Comment
-
0 zł kosztów przesyłki to naprawdę ciekawa propozycja. Przypuszczam, że od jakiegoś pułapu zakupów?
Jeszcze proponuję rabaty dla stałych klientówComment
-
Nie nie - propozycja do rozważenia. Mi sie wydaję że właśnie te koszty wysyłki odstraszają ludzi bo - tak jak Jackson mówił - wydaję mi się że nasze ceny są niższe niż w innych sklepach (nawet dużo w porównanie do taki Piotr i Paweł). Zobaczę co się da kombinować (więć uważacie że lepiej powyższyć cena jednej bytelki o symbolicznych kilkach złotych i zlikwidować koszty wysyłki ?)
(PS - wybać za błedów ale ten wasz język nie jest z najłatwiejszych - katastrofa !)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brasserie(PS - wybać za błedów ale ten wasz język nie jest z najłatwiejszych - katastrofa !)Comment
-
Wypowiem się w swoim imieniu: ceny, po uwzględnieniu kosztów transportu, nie do przyjęcia (poza systuacjami, kiedy to z kosztami liczymy się mniej - np. prezent).
Jeśli pominiemy te koszty - z pewnością skorzystam z oferty, wypatrzyłem już nawet kilka ciekawostek dla siebie.
Twoja propozycja podwyższenia ceny butelki o kilka zł świadczy o tym, że działacie trochę po omacku i wynika z faktu, że nie wiecie, jak to wszystko ruszyć. Rozumiem to i doceniam, bo przedsięwizięcie nie jest tak proste, jak się wydaje.
Muszę więc zapytać (za Twilightem): czy macie jakąś opcję dla klientów, którzy chcieliby się zaopatrywać u was częściej niż incydentalnie? I jak ustawicie pułap "stałych" zamówień?Comment
-
Jest dokładnie tak jak mówisz - co tu wielce ukrywać ? Istniejemy dopiero od 2 miesięce ale wiedzałam że jest jakiś poprzeczka która potencjalne klienci nie są gotowe przeskoczyć (prócz kilka wyjątki którze jednak zamówili). W związku z 'stałych klientów' - możecie mi odpowiedzić na następny pytanie - wolicie rabat procentowy czy bardziej cos w rodzaju kupić 5 to 6ta za darmo?Comment
-
Rabat procentowy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment