Wielka Brytania, Liverpool, Hardman Street, Bargain Booze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sven
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.09
    • 1211

Wielka Brytania, Liverpool, Hardman Street, Bargain Booze

Sklep na Hardman Street. Czerwone drzwi i okna, sporo reklam i promocji ponaklejanych od srodka. Wewnatrzm spirytualia, wina, cydry i najwazniejsze, sporo piw. Najwiecej jest tu puszkowych, kupuje sie je na 4, 8 i 24 paki! Pojedynczych sie nie oplaca kupowac, bo wychodzi okolo 1£ za puszke, a jak kupic zgrzewe to okolo 50 pensow. Marki to Carling, Fosters i inne lekkie pilsiki.
    Sa tez i butelkowe ale, za okolo 1,6£ za sztuke, co daje mniej wiecej te sama cene jak u nas. Sklep jest zabezpieczony plexa, tylko obsluga podaje towar, przez male okienko, klient tylko mowi co i ile chce. Tu bardzo przestrzegaja zakazu sprzedarzy nieletnim i nawet jest nagroda 200£ za wskazanie osoby, ktora kupuje alkohol nieletnim.
    Celia, cerevisia et conventus.

Related Topics

Collapse

• kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 17:49
  • Prusak
    Wielka Brytania, Bristol, 43-45 Corn Street, The Commercial Rooms
    Prusak
    Lokal w centrum Bristolu w neoklasycystyczno-eklektycznym gmachu dawnej giełdy lub trustu. Na środku lokalu, pod pięknie zdobioną kopułą duży prostokątny bar, który można obejść dookoła z wyborem klasycznych angielskich piw i, dla mniej wybrednych, piw koncernowych.
    A zatem:
    ...
    2024-08-29, 20:06
  • Prusak
    Wielka Brytania, Bristol, 13 Welsh Back, King Street Brewhouse
    Prusak
    Tłoczny i gwarny brewpub w centrum Bristolu, Przestrzeń zajmowana przez młodzieź, starszych niż dwadzieścia parę lat można zliczyć na palcach jednej ręki. Wszystkie miejsca pozajmowane, wiele osób bawi się na stojąco. Ktoś, kto na mało finezyjne szaleństwa młodości patrzy z pewnym...
    2024-08-29, 19:44
  • Prusak
    Wielka Brytania, Gloucester, 4 St Mary's Street. The Pelican Inn
    Prusak
    Klasyczny angielski pub położony niedaleko katedry i klasztoru w Gloucester, znanych przede wszystkim z tego, że kręcono tam sceny z Harrego Pottera (choć pewnie powinny być znane z innego powodu. Klientela złożona głównie z lokalsów, zróżnicowanych pod względem wiekowym i statusu społecznego,...
    2024-08-29, 17:54
  • pebejot
    Usa, Miami, 120 NW 24th Street, J Wakefield Brewing
    pebejot
    Minibrowar założony w 2014 roku znajduje się w dzielnicy artystów Wynwood.
    Jest to zagłębie ulicznej sztuki, a także knajp, street foodów i nocnych lokali.
    W odróżnieniu od innych znajdujących tutaj minibrowarów, J Wakefield wyróżnia się swoimi gabarytami.
    Jest mały...
    2022-06-30, 15:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...