Belgijskie piwa z dostawą do domu
www.brasserie.pl (zamknięte)
Collapse
X
-
Ale jakie ceny2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Fajnie, że coś takiego jest. Tylko te cenyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ciekawy pomysł, który, nie ukrywam, też kiedyś chodził mi po głowie.
Wielki plus, bo to chyba PIERWSZY prawdziwie piwny sklep internetowy w Polsce.
Witryna zaprojektowana bardzo atrakcyjnie, nie przeładowana informacjami, a obejmująca, to co rzeczywiście niezbędne, aby zachęcić do zakupów.
Zauważyłem, że pomysłodawcy poszli w stronę piw w dużych butlach oraz zestawów, chyba dlatego, że na takim rozwiązaniu można jeszcze jako tako zarobić (zwróćmy uwagę na koszty wysyłki )
Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby sklep okazał się na tyle zyskowny, że właściciele odważą się na poszerzenie gamy produktów o mniej znane piwa (np. bieres artisanales) w szerszej gamie i mniejszych objętościach. Oczywiście dostępnych po w miarę normalnych cenach.
Trzymam kciuki i życzę powodzenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerOczywiście dostępnych po w miarę normalnych cenach.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Sklep mi się podoba bo inicjatywa zacna, i wybór słuszny, i wykonanie na poziomie. Jednak ceny rzeczywiście bywają przesadzone. Poza tym przydałoby się poszerzyć ofertę chociaż o wersje w małych butelkach, a później oczywiście o lokalne ciekawostki - bieres artisanales o których wspomniał Dreamer. Z chęcią zobaczyłbym też sprzedawane oddzielnie szkło piwne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrasserieA jeśli koszty wysyłki = 0zł ?
Comment
-
-
Nie nie - propozycja do rozważenia. Mi sie wydaję że właśnie te koszty wysyłki odstraszają ludzi bo - tak jak Jackson mówił - wydaję mi się że nasze ceny są niższe niż w innych sklepach (nawet dużo w porównanie do taki Piotr i Paweł). Zobaczę co się da kombinować (więć uważacie że lepiej powyższyć cena jednej bytelki o symbolicznych kilkach złotych i zlikwidować koszty wysyłki ?)
(PS - wybać za błedów ale ten wasz język nie jest z najłatwiejszych - katastrofa !)
Comment
-
-
Wypowiem się w swoim imieniu: ceny, po uwzględnieniu kosztów transportu, nie do przyjęcia (poza systuacjami, kiedy to z kosztami liczymy się mniej - np. prezent).
Jeśli pominiemy te koszty - z pewnością skorzystam z oferty, wypatrzyłem już nawet kilka ciekawostek dla siebie.
Twoja propozycja podwyższenia ceny butelki o kilka zł świadczy o tym, że działacie trochę po omacku i wynika z faktu, że nie wiecie, jak to wszystko ruszyć. Rozumiem to i doceniam, bo przedsięwizięcie nie jest tak proste, jak się wydaje.
Muszę więc zapytać (za Twilightem): czy macie jakąś opcję dla klientów, którzy chcieliby się zaopatrywać u was częściej niż incydentalnie? I jak ustawicie pułap "stałych" zamówień?
Comment
-
-
Jest dokładnie tak jak mówisz - co tu wielce ukrywać ? Istniejemy dopiero od 2 miesięce ale wiedzałam że jest jakiś poprzeczka która potencjalne klienci nie są gotowe przeskoczyć (prócz kilka wyjątki którze jednak zamówili). W związku z 'stałych klientów' - możecie mi odpowiedzić na następny pytanie - wolicie rabat procentowy czy bardziej cos w rodzaju kupić 5 to 6ta za darmo?
Comment
-
-
Rabat procentowy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment