Specjalistyczny sklep piwny. Z tym że dominującą działalnością sklepu jest sprzedaż akcesoriów dla piwowarów domowych i ekstraktów z puszek, mają praktycznie wszystko od balingometrów po kolumny piwne (nie wiem czy to się tak fachowo nazywa).
Cała masa kosmetyków piwnych od przeróżnych producentów.
Gadżety piwne do samochodów, naklejki i inne pierdoły, destylaty....
Piwo też jest ale to działalność taka dodatkowa. Ukierunkowani są na Chodovara, Svijany, Cerną Horę, Żatec...
Z ciekawych pozycji kupiłem Chodovara niepasteryzowanego (z lodówki), żateckiego Baronka i Black Hilla po 15 CZK.
Warto zajrzeć będąc w okolicy, bardzo fachowa obsługa. Warto też zwiedzić bardzo charakterystyczne i dziwne miasto, pospacerować główną ulicą, ze sklepu do centrum 500 metrów.
Cała masa kosmetyków piwnych od przeróżnych producentów.
Gadżety piwne do samochodów, naklejki i inne pierdoły, destylaty....
Piwo też jest ale to działalność taka dodatkowa. Ukierunkowani są na Chodovara, Svijany, Cerną Horę, Żatec...
Z ciekawych pozycji kupiłem Chodovara niepasteryzowanego (z lodówki), żateckiego Baronka i Black Hilla po 15 CZK.
Warto zajrzeć będąc w okolicy, bardzo fachowa obsługa. Warto też zwiedzić bardzo charakterystyczne i dziwne miasto, pospacerować główną ulicą, ze sklepu do centrum 500 metrów.
Comment