Chojnów, Kolonia Kołłątaja, Sklep/Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jakub_kubek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 74

Chojnów, Kolonia Kołłątaja, Sklep/Bar

Sklepik przy drodze do Lubina w którym można przekąsić coś na ciepło a na półkach oprócz piw koncernowych znajdziemy piwa z Namysłowa, Witnicy. Dostępne jest również Primator, Skalak, Lwówek. Czasami jeszcze inne rarytasy gdyż właściciel lubi dobre piwko

Related Topics

Collapse

• dadek
    Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
    dadek
    W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
    2023-10-04, 23:21
  • grodek
    Sprzedam skrzynki z butelkami
    grodek
    Mam do sprzedania 6 skrzynek z butelkami (różne rodzaje). Cena 20 zł/szt. Odbiór osobisty, mogę podwieźć w okolice Polkowic lub Lubina.
    2024-03-10, 18:49
  • grodek
    Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
    grodek
    Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
    2024-03-10, 18:44
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 18:37
  • Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 16:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...