Karpacz, Konstytucji 3 Maja 47, Sklep Regionalny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wojtazz
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.04
    • 47

Karpacz, Konstytucji 3 Maja 47, Sklep Regionalny

Fajny sklepik z dużym wyborem piwek i innych regionalnych alkoholi (np. wódka "Kurwica" ). Dostępne są między innymi Svijany, Opaty, Skalaki, Raciborze, Fortuny i Lwówki. Minus to dość wysokie ceny...
  • JanuszJG
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.04
    • 73

Sklep Regionalny jest usytuowany na głównym depatku, co bardzo mi się podoba. Szkoda, że takich sklepów w moim regionie jest bardzo mało...

Comment

• wojtazz
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.04
      • 47

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanuszJG
      Sklep Regionalny jest usytuowany na głównym depatku, co bardzo mi się podoba. Szkoda, że takich sklepów w moim regionie jest bardzo mało...
      W moim niestety też... A w takim Karpaczu praktycznie w każdym sklepiku spożywczym można kupić jakieś dobre piwka

Comment

Related Topics

Collapse

• JasneCiemne
        Zielona Góra, ul. Zacisze 20, Jasne i CIemne - Sklep z lanym piwem
        JasneCiemne
        W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
        2024-05-09, 22:24
      • wasyll
        Karpacz, Konstytucji 3 Maja 45A, Browar Sowiduch
        wasyll
        Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma.

Sama...
        2019-10-28, 18:38
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • steelliras
        Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
        steelliras
        Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
        2022-09-05, 11:49
      • kosher
        Duszniki-Zdrój, Zieleniec 49, Tu Sklep
        kosher
        Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
        Marże paskarskie-...
        2022-03-15, 20:17
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...