Wałbrzych, Orkana 129, Sklep Spożywczy Zawadzcy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Nietoperz23
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2015.09
    • 44

Wałbrzych, Orkana 129, Sklep Spożywczy Zawadzcy

Niewielki sklepik z wielkim asortymentem
    Regał z piwami czeskimi i polskimi krafotwymi, pełny sortyment Pinty, inne browary też obecne.
    bardzo dobrze zorientowany właściciel, po pierwszych kilku zamienionych słowach widać już że jest geekiem.
    Asortyment często aktualizowany (Citra i Sicoe z DrBrew dostępne kilka dni po premierze).
    Można liczyć na rabaty. Często odwiedzam, polecam

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • bastion
    Słowacja, Hniezdne 420, Nestville Taberna.
    bastion
    Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
    2022-09-07, 21:13
  • heckler
    Ostrava, Družební 460/122, Pivovar Medojed
    heckler
    Najwyżej położona dzielnica Ostravy - Krásné Pole równiez może pochwalić się swoim browarem. W sumie to browar Medojed działa tam już od końca roku 2018, ale zanim rozkręcili się na dobre musiało minąć trochę czasu. Dwukrotnie wybieraliśmy się tam w zeszłym roku, ale przez długi...
    2020-03-13, 07:28
  • pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 20:24
  • Serokomlak
    Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
    Serokomlak
    Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
    Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
    2024-11-03, 01:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...