Bolesławiec, Kutuzowa 11, Aligator

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Baard
    Porucznik Browarny Tester
    • 2010.01
    • 316

Bolesławiec, Kutuzowa 11, Aligator

Sklep powstał na miejscu nieodżałowanego Piwa Świata. Sklepik ma całkiem bogatą ofertę piwną (jak na tutejsze realia). Z czeskich są Skalaki, Primatory i Opaty. Polskę, oprócz koncerniaków, reprezentują piwa z Lwówka, Raciborza, Ciechanowa, Grodziska i jeszcze parę innych. Największą niespodzianką jest jednak to, że pojawił się polski kraft a mianowicie są piwa Doctor Brew i Stu Mostów.
    Dziś trafiłem na fajną promocję Okocim Porter. Warka z datą 12-03-2016 dwie sztuki za 5zł.
  • Baard
    Porucznik Browarny Tester
    • 2010.01
    • 316

Zamknięte.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
      dadek
      Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
      2024-04-24, 01:15
    • telek
      Połczyn-Zdrój, Niefiltrowane
      telek
      Dzień Dobry, przy okazji podróży nad Bałtyk wstąpiłem do wspaniałej Piwiarni Bumerang i uwierzyłem ich filmikowi https://m.facebook.com/1000247900828...1851821296454/ i żałuję.
      Lubiłem...
      2023-08-01, 18:25
    • heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 17:08
    • darekd
      Żary, Rynek 30, Pan Jędrzej
      darekd
      Elegancki sklep monopolowy w centrum Żar, z całkiem długą półką i lodówką z piwami. Sporo polskich kraftów, trochę piw czeskich (m.in. Opaty).
      Mają też własną markę piwa "Żarskie" warzoną przez Radugę (był Pils i APA).
      2021-12-29, 00:23
    • bastion
      Czarnogóra, Podgorica, Kragujevacka 5, Podgoricka Pivara.
      bastion
      Następny browar czarnogórski i tradycyjnie na obrzeżach miejscowości. W sumie dojazd nie jest jakoś bardzo skomplikowany, ponieważ mieści się on na rogu ulicy dochodzącej do głównej drogi na Niksic. Nie trzeba jakoś tam ciężko błądzić. Podobnie jak w przypadku Pauna na miejsce produkcji...
      2021-11-30, 22:28
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...