Wrocław, Krakowska 6/7, Stacja BP

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Wrocław, Krakowska 6/7, Stacja BP

Nie wiem czy to nie norma na stacjach BP ( nieczęsto bywam ), ale mnie zdziwiła dostępność Pinty, a dokładniej ilość piw. Było ich bodaj kilkanaście czyli więcej niż w niejednym specjalistyku. Do tego coś z Doktorów, jakieś inne pół i ćwierćkrafty. Ceny jak na stacje benzynową do przyjęcia. Za Koniec świata dałem 9,20.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1841

Generalnie jest tak na stacjach BP, choć z asortymentem Pinty bywa różnie.
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• concerto
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2003.09
      • 859

Tak się właśnie zastanawiałem, czy nie wyważam otwartych drzwi. Z ciekawości podjadę na inną BP, aby porównać. Wynikałoby z tego, że ta sieć najlepiej zaopatrza się piwnie?
      "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
        dadek
        Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
        2024-04-13, 01:37
      • ART
        Opole, Krakowska 32, Klubokawiarnia OPO
        ART
        Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.

Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
        2025-02-19, 19:15
      • Pekeer
        Kupię szkło Pinty
        Pekeer
        Szukam szkła: Pinta edel goblet oraz Pinta miesiąca 2017

​...
        2024-01-13, 18:55
      • dadek
        Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
        dadek
        Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
        Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
        2021-03-16, 02:21
      • pebejot
        Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
        pebejot
        Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
        Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
        2024-08-20, 22:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...