Nie wiem czy to nie norma na stacjach BP ( nieczęsto bywam ), ale mnie zdziwiła dostępność Pinty, a dokładniej ilość piw. Było ich bodaj kilkanaście czyli więcej niż w niejednym specjalistyku. Do tego coś z Doktorów, jakieś inne pół i ćwierćkrafty. Ceny jak na stacje benzynową do przyjęcia. Za Koniec świata dałem 9,20.
Wrocław, Krakowska 6/7, Stacja BP
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z ProfesjiMówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
-
Channel: Opolskie
-
-
Szukam szkła: Pinta edel goblet oraz Pinta miesiąca 2017
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-01-13, 18:55 -
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment