Oława, Gazowa 2, Bachus

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Oława, Gazowa 2, Bachus

Powinienem wpisać sklep dawno, bo stary i z najszerszą ofertą w mieście, ale wiadomo: pod latarnią najciemniej.

Sklep godny polecenia dla jadących po trasie Wrocław-Opole ( uwaga dla adminowa i okolic ), bo praktycznie przy drodze.

Spory wybór z Polski plus Czechy nieźle obsadzone, dość dobrze reprezentowane ( przynajmniej okresowo ) kraje typu Dania, Francja, Holandia, USA. Co hurtownia zaoferuje.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Related Topics

Collapse

• grodek
    Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
    grodek
    Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
    2024-03-10, 18:44
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • martens24
    Butla gazowa 2kg
    martens24
    Witam.
    Mam butlę 2kg(wiem,że mała ale na jedną warkę 20l chyba wystarczy) oraz gar 29l o średnicy 35 cm. Poproszę o podpowiedź jaki taboret, reduktor mam kupić.
    2017-01-23, 13:25
  • darekd
    2015.10.23-25 - Oława, Probus Fest - Oławskie Święto Piwa
    darekd
    Impreza w opolskim browarze Probus.
    W programie piwa z Probusa i zaprzyjaźnionych browarów rzemieślniczych, zwiedzanie browaru, konkurs piw domowych o Puchar Probusa oraz o Złoty Kufel Oławy, gry i zabawy, jak również muzyka na żywo.

Wstęp wolny,

zapowiada...
    2015-10-13, 23:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...